| sweetgirl_1788 a întrebat:

Vreau si eu cateva sfaturi...de ceva timp imi place de un baiat, pana acum il evitam dar intr-o seara am iesit pe afara iar el m-a luat de mana, imi facea complimente, a incercat sa ma sarute si intotdeauna cand ma vede imi face cu ochiul si imi zambeste dar seara trecuta l-am vazut cu alta fata. Acum nu stiu ce sa mai cred dar ma gandesc tot mai mult la el. Astept cateva sfaturi.

12 răspunsuri:
| Marius2011 a răspuns:

Poi nai specificat l; ai vazut cu o fata cal pwpa sau statea doar cu ia.acum si el nu o sta numa cu tine. incearca sa te bagi cu el in seama mai mult si vezi ce sentimente are pentru tine si cat de puternice si daca vezi ca tine la tine nu mai sta spune-i ce sentimente ai pentru el dar nu i zi chiar toate sa nu ise urce la cp.te combini frumos si gata

| koshmarul a răspuns:

Păi noi băieţii nu prea ne place să stăm fără prietenă, şi nici să ne rugăm la cineva să fie prietena noastră, dai şi tu de înţeles un pic că îl placi, dar nici prea mult, ca să nu să se creadă cel mai frumos din lume, succes, nu uita sa-mi dai fundă!

| Pustoaicka50 a răspuns:

S-ar putea ca fata aia sa fie doar de umplutura si poate sa fi fost pe de-o parte obligat sa stea cu ea.Intreaba-l daca intr-adevar e prietena lui.sau doar o partida nah.cred ca chiar te place.

| toxik a răspuns:

Baietii in general asa sunt. filtreaza cu aproape toate fetele.este posibil ca el sa fi crezut ca tu nu`i dai importanta si normal ca s`a dus la alta.

| star4all a răspuns:

Presupun ca a vazut ca tu nu ii arati acelasi sentiment pe care el vrea sa-l impartaseasca cu tine. Sau nu tragem repede concluzii, poate trebuia sa mearga undeva cu ea. Poate s-a intalnit din greseala pe drum cu ea. Niciodata nu ai sa stii daca nu-l intrebiwinking

| adele24 a răspuns:

Din cate spui, este clar ca el te place, insa, e posibil ca el sa placa si alte fete. Se poate totusi sa fi fost doar o confuzie, ca ei doi sa fi fost pur si simplu 'amici', dar ca sa fi sigura de asta trebuie sa-i urmaresti conportamentul in preajma fetelor, sau mai precis a acelei fete. Pana cand gasesti certitudinea poti sa te bucuri de clipe scurte, dar ce-i drept frumoase, petrecute impreuna. happy

| Lenu_3498 a răspuns:

A fost o distractie pentru el, din moment ce nu l`ai lasat sa te sarute a plecat la altawinking

| MaRio_4467 a răspuns:

Vorbeste cu el, daca ai ceva prieteni buni care se inteleg cu el, incearca sa aflii daca te place pe tine sau pe acea fata, incearca sa aflii mai multe despre el. thinking

| KatWunderbar a răspuns:

Baiatul te placea cu adevarat si tu il evitai, crezi ca se simtea bine?
Daca tu il evitai era si normal sa isi caute alta fata cu care sa isi intemeieze o relatie daca tu nu ai vrut. Acum daca tu il placi e posibil ca ca el sa iti raspunda cu aceeasi moneda, sa te trateze el pe tine cum l-ai tratat si tu. Poate inca te mai place dar s-a saturat sa se tina dupa tine sau poate chiar i s-a luat de tine si a gasit o fata potrivita pentru el.

| sweetgirl_1788 explică:

Nu am precizat ca eu am iesit la un suc cu fetele si l-am vazut pe el acolo cu alta fata si nici macar nu ma salutat

| sweetgirl_1788 explică:

Multumesc tuturor pentru ce ati spus...chiar nu ma asteptam sa fiti asa rapizi

| alexamarya a răspuns:

Daca o seara era cu tine apoi cu alta in alta seara inseamna ca ii place sa umble din floare in floare...eu zic sa nu-ti faci sperante ca din ceea ce ai scris tu aici arata ca nu e genu baitului serios...e mai bine pentru tine sa nu suferi kiss