Despre asta e o intreaga Opera si poti sa citesti o Viata si tot nu o sa stii prea multe.Initial trebuie sa o faci sa te placa.Sti si tu sa fi dragut, sa roaseasca cand te vede.Ca sa ajungi la asa ceva trebuie sa fi si tu mai stilat, mai popular poate desii nu prea sufer metoda asta.Invit-o in Oras, arata-i ca iti place si ca ai vreao ca pe o Iubita.Da-i flori, Insista. Pana la urma ori te scuipa ori e a ta.
Eu nu conving o fată să fie cu mine.
Trebuie să mă convingă ea pe mine să fiu cu ea.
Gen inversez rolurile.
Ajung să fiu eu The Prize, nu ea.
Arunc mâţa în braţele ei.
Merg la întâlnire şi o fac pe ea să-mi demonstreze că mă merită, nu eu.
In primul rand iti trebuie curaj si daca nu ai avut nici o tangenta cu ea, eu zic ca fetele sunt mult mai deschise sa vb pe chat-uri decat face-2-face in mijlocul strazii...un cont frumos de FB cu poze frumoase, vorbesti frumos, respectuos, ii dai un like la poza, ii admiri pozele, cu afirmatii inteligente si nu ii spune waaaww esti superba si frumoasa si etc, mai bine spune-i ca e imbrcata frumos si ai u timp sa ii spui ca e frumoasa mai incolo, ii spui ca aveti ceva in comun (daca aveti) si ca ai vrea sa o cunosti, ea va sti cu cine se intalneste dupa poze si felul cum ai vb cu ea, daca nu ii convine ceva te va respinge frumos sau pur si simplu nu vrea sa mai vb cu tine, nu e un capat de lume, incerci ci cu altcineva, pana iti gasesti perechea! succes!
Pai nu exista o modalitate anume daca fata acea te place nu va mai conta cum o intrebi din experienta mea nu apreciaza cine vrei sa pari ci vrea sa stie cine esti daca te va place nu se poate sa te refuze, totusi nu poti sa fi dintr-o bucata sa spui : fa, vrei sa fi cu mine? ar fi penal
Oricum sper ca te-am ajutat si tu m-ai ajuta cu o funda bafta sper s-o cuceresti
Am intrebat-o exact asa: " Vrei Sa Fi Cu Mine?"
Iar ea a raspuns exact asa: Nuu scuze dar nu "
Daca aspus NU, nu trebuie sa insisti. Daca era o posibilitate cat de mica sa fie cu tine ti ar fi dat de inteles cumva printr un raspuns evaziv.
O fata nu trebuie sa o convingi sa fie cu tine, tu doar o ajuti sa te aleaga prin felul tau de a fi, de a vorbi, de a te purta.In plus, mai trebuie sa existe si o farama de atractie fizica pe langa toate astea.
Depinde, fiecare fata e diferita, o fata o poti agata in 5 minute ( intr-un club de exemplu ) sau altora care le place sa fie cucerite cu timpul..Pai in primul rand daca vrei sa fii cu o fata cel mai important lucru dupa atractia din voi, este comunicarea, gaseste subiecte comune pe care sa le discutati, ascult-o mereu cand spune ceva, fa-o sa se simta cea mai importanta persoana din viata ta si e ca si cucerita, nu iti fa griji daca nu merge la prima fata, nimeni nu poate avea ce fata doreste..incearca pana dai lovitura , apropo nimeni nu s-a nascut invatat in nimica, ai timp sa inveti toata viata