Parerea mea sincera este dupa 18ani, atunci cand iti vei gasi un baiat stabil, care sa te iubeasca si sa te vrea asa cum esti...deci mai bine asteapta si fi sigura de sentimentele lui.deci dupa 18ani, cu un baiat cu care sti ca merita "osteneala".
Pai dupa varsta de17-18 ani maxim cand corpul e pregatit pentru o relatie atat fizic cat si psihic, tine si de mentalitatea fiecarui om in parte in privinta aceasta.
Sa inteleg ca ai vreo 16 ani. Pai iti este greu sa mai astepti 1 an sau 2? cel mai bine este ca pe la 18 cand este si legal sa... Acum tu decizi ce vrei si ce nu vrei.
Dupa mine o fata ar trebui sa isi inceapa viata sexuala dupa 18/19 ani.acum depinde de fiecare persoana in parte.
Nu exista o varsta.atunci cand iubesti si esti iubita si te simti pregatita sa faci acest pas...nu este nici o problema.insa trebuie sa t gandesti foarte bine inainte, unii baieti stiu cum sa profite de o fata. banuiesc ca ai 16 ani...ar fi bine sa mai astepti, atunci cad iti vei intanli marea dragoste... poti face si acest pas.nu face ceva ce mai tarziu poate vei regreta
Nu exista "o varsta" pentru asa ceva, pentru dezvoltarea difera de la fata la fata. In principiu ar trebui sa faca dragoste cand se simte pregatita si mai ales cu cineva care merita, nu doar s-o faca ca sa "scape" de virginitate
Sincer iti spun, chiar daca unii o vor lua ca pe ceva neobisnuit! Sa o faci cand te simti pregatita si mai ales e important sa o faci cu un baiat care sa te respecte.Nu unul care o face o data cu tine, apoi te da naibii si imprastie vestea ca a facut-o cu tine in tot orasu.Iti dai seama ca atunci ai deveni subiect de barfa si ar afla si ai tai pana la urma.
Doamnee, nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva! Eu iti zic, am 16 ani, am facut-o prima data acum cateva luni cu baiatul pe care il iubesc de 2 ani dar nu suntem impreuna.Totusi timp de 9 luni ne-am tot intalnit si a fost ok, nici in ziua de azi nu stie nimeni de noi.(acum suntem intr-o perioada de pauza pot spune din cauza mea...stresul face victime dupa cum bine stim...)
Deci dupa cum ti-am spus, o faci cand simti tu ca esti pregatita si foarte mare atentie cu cine o faci! Alege cu atentie pe cel care vrei sa fie primul tau barbat! Sa nu fie vreun mitocan care sa te dea naibii apoi...Doamne fereste!