| Neamtu_Marian_1993 a întrebat:

Vreau si eu niste replici interesante Nu exagerate : Prietena ( Nu iubita!) imi zice " Nu mai te uita la mine ". Asta se petrece in timpul orelor. Si nu pentru ca nu ma place din contra ne placem reciproc dar la 14 ani ce drq. sa faci. Putin ajutor stiu ca sunt oameni cu minte aici?

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

"Nu`mi mai da motive sa o fac"

"Ma uit la ce doresc, doreeescc intelegi?"

"Nu ma uit la tine ci priveam in gol visandu`te.Doar s`a nimerit capul meu sa fie in directia ta."

"Nu ma uitam la tine ci la colega X. Uite ce frumoasa este."

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

In locul tau ii aruncam penarul in cap si chemam politia

| Roxin a răspuns:

Salut!

laughing Da, dragut. Pai tachineaz-o si tu. E clar ca te tachineaza.
''Si daca ma uit, ce? Era mai rau daca nu ma uitam big grin''
''De unde stii ca ma uit? A, da. Si tu te uiti la mine.''

| AGreatMan a răspuns:

Spune-i de ce te uiti la ea...te uiti la ea pentru ca este frumoasa, etc. happy

| Neamtu_Marian_1993 explică:

Am omis ca nu trebuie' s.o fac geloasa. Se supara RAU! Cand ne.am certat prima data a avut curajul sa-mi spuna " Te plac, ok? Dar ce mai conteazs"
E complicat ca eu nu ma supar pe ea oricate mi.ar face ( nu mi.a facut multe )... Dar la ea nu merge asa...
M.am schimbat pentru ea, nu mai injur, nu mai sunt perves, nu ma mai uit dupa alte forme....si continui sa invat din greseli.
O lovitura puternica a fost cand a zis ca mama sa n.o lasa singura la acelasi liceu cu mine " N.are incredere in ea". Mdea... Asta e tot.
Ma gandeam cum unii de pe aici spun povesti asemanatoare si eu le credeam false...dar vad ca exista orice in viata!

| WaterDrop a răspuns (pentru Neamtu_Marian_1993):

Rau faci, invata sa fii mai indiferent cu ea. Nu-i mai fa pe plac mereu pentru ca o sa o pierzi. Invat-o sa munceasca putin daca te vrea in preajma ei

Intelg....eu trebuie' s.o castig pe ea... Nu ea pe mine!

Domnu' Vaca grasa virgina in locul dumneavoastra as tace pentru ca evident esti virgin si n.ai habar sa te porti cu doamnele : ori pentru ca nu te accepta nimeni din pricina hiperfunctiei de prostie ori pentru ca spermatozoidul dumneavoastra n.are flagel si astfel nu poate ajunge in trompele uterine ale partenerei dumneavoastara