| Andreey23 a întrebat:

Vreau si eu niste sfaturi despre cum as putea sa intreb o fata daca vrea sa fie cu mine. E penibila intrebarea dar am nevoie de putin ajutor pentru ca de cate ori sunt pus in fata faptului implinit nu reusesc sa imi fac destul curaj chiar daca nu sunt un tip timid. Dau funda raspunsului cel mai bun. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Mihai_Shearer_1993 a răspuns:

Intrebarea asta nu se pune, trebui sa o vrajesti sa o cuceresti cum zicem noi baieti sa-i spui cuvinte frumoase trebui sa fi atent cu ia, sa-i acorzi atentie, trebui sa o faci cu adevarat sa te vrea si daca vede ca iti pasa si daca va potriviti si aveti ceva in comun e imposibil sa nu va indragostiti unul de altul, totul depinde si de fata.
sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu.bafta

| Andreey23 explică (pentru Mihai_Shearer_1993):

Faza e ca stiu ca ma place. daca ma apuc sa iti explic e o poveste lunga dar stiu. problema e ca nu stiu cum sa gasesc inceputul relatiei...cum sa il creez

| lexyy a răspuns (pentru Andreey23):

Pur si simplu, vorbiti si aduceti vorba despre subiecte d egenu "relatii", si ma rog, faci si tu o paranteza si o intrebi daca ar fi de acord..sa incepeti o relatie, sau pur si simplu o sarutihappy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! mai intai poti sa-mi spui cati ani ai? este simplu sa o cuceresti.Cand ea se afla singura fara alte fete prin preajma o poti saluta si intreba mai multe detalii. Oricum se va vedea daca ea te place sau nu prin comportamentul ei fata de tine.Nu trebuie sa fii timid.Fa ce iti spune inimahappySucces.

| Luchius a răspuns:

Fara intrebari de genu, asta in cazul in care ai peste 14 ani.Comporta-te frumos cu ea, zambeste mereu, fa-i complimente, si cand e o atmosfera mai placuta si sunteti doar voi 2 poti incerca sa o saruti.