Bună.
De ce timidă şi ruşinoasă.? Când îl vezi. spune-i că vreţi să vorbiţi ceva.şi, îi spui.îţi iei inima în dinţi şi îi spui tot ce simţi pentru el , dar asta să fie faţă în faţă, nu pe mess .
Mult noroc, dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98
Cu rusinea nu faci nimic, daca poti sa iti invingi frica vei realiza cat de puternica esti, eu zic mai bine sa ii spui direct ca iti place de el, daca te place o sa iti raspunda pozitiv, daca nu, atunci nu e vina ta
Spune-i pur simplu. Nu doar ca asa esti impacata, dar si el va aprecia faptul ca spui tot ce ai in fata.
Sau, daca esti genul de copil fara copilarie si stau toata ziua pe net, fa-ti un alt id si spune-i ca esti... o prietena sau cine stie.
Sa stii ca sunt pe net mai toata ziua si nu stiu daca el are id de mess
Se vede ca esti pe internet toata ziua. Afla-i idul si continua.
De unde se vede?
Nu poti vorbi cu un om fata in fata.
De fiecare data cand il intalnesc il evit instinctiv si apoi imi pare oarecum rau! pate unii ma cred nebuna dar nu am avut curajul sa il privesc in ochi pana acum!
Ok. Mai lasa internetu si iesi afara.
Pai, presupun ca ai idul unui prieten de-al lui? Daca da, te bagi in vb cu el si deschideti subiecte de genul asta, apoi te "prefaci" ca ai scapat ca iti place de el... Din propriile experiente baietii vorbesc intre ei poate ii spune si uite cum ai facut si nu i-ai spus lui nimic . Succes
Mimo2 întreabă: