Baietilor le ''placa'' fetele destepte! deci, pune`te cu burta pe carte. Sper ca intelegi ce`am spus.
Statusuri sa te placa baietii? esti praf, un baiat te place dupa ce te vede nu dupa status!
Mai citeste odata, a cerut sfaturi nu statusuri! nu e vina ei ca nu ai inteles
Sfaturi nu statusuri )) încearkă să citeşti mai bine )
U vaca eu am scris statusuri intentioanat, daca u ni ai inteles inseamna k esti mai proasat decat aia care a postat intrebarea
Am citit de 5 x inainte sa raspund, citeste si u de 5x raspunsul meu si poate o sa iti dai seama ce am vrut sa zic!
U erooare sexuala daca aveai mai mult de 4 clase trebuia sa stii legatura dintre sfaturi si statusuri.du-te in gatu m-ati de stramba draq(placinta)esti urata cu spume.
Daca zici ca nu esti urata de ce ti-ai sters poza? sa te cac in gat de cioara spurcata si nespalata draq(scuze daca te-am jignit cu ceva)
Hai ma ca te dai prea destept nu crezi? Ce jignesti as persoanele? Cine te crezi? Esti prost educat daca nu ai un raspuns frumos pentru aceasta intrebare taci dracului.Cu mult respect Sharlyn:*
@radugolgolut-a zis sfaturi nu statusuri; @unknown-a scris corect, sau ti se pare mai corect "sa ma plac baietii"+de cand le plac fetele destepte?
Poate ca nu trebuie sa faci nimnic un baiat poate sa te placa si asa cum esti si pentru ceea ce esti nu doar o masca pe care sa o afisezi incercand sa ii faci sa te placa :X bafta in continuare daca vrei poti sa imi lasi id tau poate mai vorbim
Manuelalove întreabă:
Kytyy întreabă: