Bună.
De ciupercă nu vei scăpa niciodată, ține minte!
Atâta timp cât nu se știe ce fel de ciupercă este nici tratament corect nu vei primi.
Dacă ai infecție urinară în mod normal trebuie să faci o urocultură (această analiză o soliciți medicului de familie ca ulterior să ceri trimitere să te vadă și un urolog, un ecograf abdominal) pentru a vedea ce determină infecția și instituirea celui mai bun tratament. Dacă se dovedește că această ciupercă este pe tractul urinar extinsă din zona vaginală trebuie să faci și o recoltare de secreție. Se merge din pas în pas pentru ameliorare și/sau vindecare. Ciuperca se tratează cu intenția de a o ține sub control, periodic vei urma tratament pentru ea.
Consumă lichide multe, ceai de mușețel/gălbenele/coada șoricelului/coada calului, etc.
Menționez că o ciupercă, indiferent de locul unde a invadat, nu se tratează numai cu o cremă care se aplică local, ci un tratament complet, mai exact, și intern și extern.
Una peste alta, schimbă medicul ginecolog din simplu motiv că nu ți-a prescris un tratament complet, nu cunoaște meserie!
Mare grijă și la igiena intimă, întotdeauna chilot de bumbac 100% spălat și fiert (cele sintetice "ajută" la dezvoltarea ciupercii).
Sănătate.
Pa, pa.
Intotdeauna cand ti se recomanda un tratament dupa infectie, la terminarea tratamentului te prezinti inapoi la medic pentru a vedea daca infectia s-a vindecat sau daca trebuie schimbat tratamentul. Pentru o ciuperca vaginala trebuie sa faci minim 3 consulturi ginecologice cu analize de secretie, nu iti trece daca folosesti aceeasi crema fara sa te opresti dar si fara sa te intorci la medic.
Sfatul meu e sa nu iei medicamente dupa ce ti se spune aici. Sincer, e periculos. Am avut si eu infectie urinara si am urmat tratament foarte lung, o luna de tratament, 3 luni pauza, inca o luna, inca 3 pauza, ceva de genul, sincer a fost acum 2 ani si nu mai tin minte exact dar m-am chinuit si eu destul. Si nu mi-a mai reaparut. Si pentru problemele gineco, la fel, eu am avut altceva, dar am luat Cervugid 12, apoi 7 zile pauza, iar 12, 7 pauza si iar 12. E mult tratament de luat si pentru infectii si pentru bacterii. Te sfatuiesc sincer sa te duci mai bine la alt ginecolog, la alti doctori, si sa iti dea ei tratamentul potrivit pentru tine, varsta ta, greutate etc. Nu lua medicamente dupa ureche. Ai grija de tine, sper sa scapi curand
La tine in cap e un ghiveci! Cand ai infectie urinara te duci la urolog, nu la ginecolog!