Buna!
1. Statusuri de tristete
M-am schimbat si pot visa acum, nu mai vreau sa cer, voi obtine oricum!
Dati-mi un vis de trait caci realitatea ma omoara!
Stau singura cate-odata, ma ascund sa fiu cu tine.Privesc o poza veche, tresare o amintire!
Te caut dar nu te gasesc, iar ratacesc...mi-e dor! Uneori ma trec fiori cand privesc rasaritul in zori.
M-am obisnuit sa ador o iubire care m-a ucis.
Aproape in fiecare seara adorm cu tine-n gand iar gandul asta ma omoara.
Las visele inutile in spatele meu si incerc sa fiu realista, lumea asta mi se pare prea rea, prea egoista.
Cateodata poate c-am mai facut si prostii, dar le-am lasat pe toate de dragul tau, sa stii.
Te gandesti mereu la el, esti cu telefonul in mana.A trecut inca o luna si el tot nu mai suna...
Asa ca n-ai cum sa ma ranesti.Cineva, candva era expert in asa ceva.
Ma pierd in intuneric, in jur totul e pustiu.As vrea sa iubesc, dar parca nu mai stiu.
Si imi aprind o tigara ca poate asa n-o sa mai doara.
Singura alerg prin ploi, ispitita ca de-un pacat si te-as cauta daca as afla pe ce drum ai plecat.
Numai eu stiu ce-am indurat, numai eu stiu cat am vrut sa tip si a trebuit sa tac.
Ce-am facut impreuna imi aduc aminte, cat de mult imi lipsesti nu pot spune in cuvinte.
N-ai vazut niciodata cum se lupta cu amintirea ta, cum isi doreste sa te uite dar sufletul ei nu vrea.
Din nou simt ca mi-e dor, imi doresc sa fiu cu tine impotriva tuturor.
Acum ma uit pe geam si zambesc, ca-s totusi amintiri frumoase in care inca ma regasesc...
Si te darami singura, incercand sa te ridici.Cand il vezi in fata ta...simti ca pici.
Cate suspine, nici ea nu mai crede cand spune ca totul va fi bine.
Si acum e la fel, ea nu mai este ea.El e departe, fata nu-l poate uita.
E iar octombrie si ploua marunt, am mai pierdut o vara sperand...
Il facea sa rada in cel mai trist moment, l-a facut sa prinda viata cand privea absent.
In gandul meu mereu te port ca pe un lucru sfant.As vrea sa stiu ca-ti amintesti si tu de noi din cand in cand.
Oamenii vin, raman, pleaca si nu-i poti judeca.dar cand pleaca, pleaca c-o bucata din inima ta.
Sunt singura pe strada si vorbesc cu tine in gand.Imi amintesc cat iubesc sa te vad razand.
Tot ce o să-mi aducă aminte de tine, am să inchid şi am să ţin pentru mine.
Chiar daca el nu te mai suna, chiar daca nu te mai baga in seama deloc. gandeste-te ca tu ai fost cea mai buna, tu i-ai purtat noroc!
Desi am trecut prin multe suntem inca impreuna! Caci nu poti sa cazi cand tii pe cineva de mana!
Chiar daca prafuit, zambetul o sa imi ramana! E prima poza pe care am facut-o impreuna.
Printre lucrurile mele gasesc o poza de-a ta.Si cu ea in pat adorm, plangand noaptea.
Tu ai invatat-o ca nimic nu se uita, ca nu totul se iarta.Ca maine e o zi in care poti sa mai gresesti o data!
M-ai imbratisat, n-am stiut ca e real, cu tine nu ma astept la un final...
Zile trec, zile vin, iar timpul ma omoara.Plecarea ta subita a inceput sa doara!
Cat e de simpla viata cand noi suntem pe bune.Cate amintiri, cate placeri, cate nopti nebune.
Un singur lucru i-a ramas din trecut, acel mod nebun de a suferi, razand si urland in acelasi timp.
Era o floare incantatoare, raman acum amintiri chinuitoare.Si lacrimile vor mai fi, mult dupa ce trandafirii vor muri.
Victoria este-a celor care cad dar se ridica.Stii, viata este lupta in care nu e loc de frica.
Nimeni n-o sa ne opreasca, atata timp cat incercam, avem mereu o sansa.
Scuza-ma daca sunt prea insistenta dar tu esti un drog, iar eu sunt dependenta. ♥
2. Statusuri de fericire
- Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat; dar fericirea e aici, aproape.
- Deplina fericire consta in a face pe altii fericiti.
- Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e in stare sa simta cea mai mare fericire.
- Fericirea este o placere pe moment, o amintire de neuitat.
- Fericirea este precum pisica, daca incerci sa o ademenesti sau sa o chemi, te va evita cu indarjire, nu va veni niciodata. Dar daca nu ii acorzi nici un pic de atentie si iti vezi de treaba, o veti gasi frecandu-se de picioarele tale si sarindu-ti in poala.
- Fericirea se manifesta atunci cand zambesti din adancul sufletului tau si…te simti cu adevarat liber…
- Fiintele umane cele mai fericite nu poseda mare lucru, ele sunt.
- Nu exista nici fericire, nici nenorocire pe lume; exista doar compararea unei stari cu cealalta si atata tot.
- Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie, chiar daca dureaza toata viata.
Viaţa este un stick de memorie în buzunarul meu.
Scopul vieţii este o viaţă de scopuri.
Cât trăim, nu putem şti de la început ce e încheiat şi ce nu.
3. Statusuri de dragoste
1 - Ochii mei de un ocean mare vor sa te priveasca, buzele mele tanjesc dupa sarutarea ta, si inima mea cu un suflet mare vrea iubirea ta, ce zici imi poti oferi astea?
2 - Ar trebui sa te denunt pentru trafic de droguri! Dar nu o fac pentru ca sunt dependenta… si as murii fara o doza zilnica din sarutarile tale!
3 - Inima mea este ca un templu. Intri, te rogi si daca meriti ramai. Tu nici nu ai intrat, nici nu te-ai rugat si totusi ai ramas… oare de ce?
4 - Tu boca a lado de la mia se transforme en un beso! Un beso de ti es un sueno, un sueno que eu lo amo! Te quiero y te voy amar siempre, mi amor, mi dulce amor…
5 - Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreagadar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!
6 - Dragostea e ca atunci cand calci pe cimentul moale…. chiar daca pleci, urmele iti raman acolo…7 - Esti primul` meu gand inainte de a ma trezi si esti ultimu` meu gand inainte de a ma culca…
8 -Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te Iubesc si este ceea ce simt pentru tine ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca a inceput sa ninga…
9 -S-a mai dus o zi din calendar, eu tot mai tin la tine, viata mea se invarte ca un zar de cand nu mai esti cu mine, nici nu stiu ce drum sa mai aleg amintirile vreau sa le sterg si astept un semn de ce nu vi cand eu te chem…
10 - Spune-mi unde esti, sa stiu unde sa caut! Spune-mi ce visezi, sa stiu ce sa iti dau! Spune-mi pe cine doresti, sa stiu cine trebuie sa fiu! Spune-mi ca ma iubesti!
11 - Plecat in cautarea drumului spre inima ta…
12 - Cand ai plecat ai luat cu tine si sufletul meu… Intoarce-te!
13 - Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc… supara cel ce iubeste… cel iubit isi bate joc!
14 - Ma trezesc cu gandul la tine… ma gandesc tota ziua la tine… adorm cu tine in gand… te visez… dar tot imi e dor de tine… Oare de ce?
15 - Daca as fi avut cate o bucatica din tine, de fiecare data cand am adormit cu tine in gand, acum te-as fi avut langa mine…
16 - Daca ma iubesti de ce ma faci mereu sa plang?
17 - Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi da…
18 - Ori e alba, ori e neagra…mereu inima mea se-ntreaba…. daca am facut rau sau bine cand m-am indragostit de tine…
19 - Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face…
20 - Oricate necazuri atrag la mine, peste toate trec daca te am pe tine.Tu esti viata mea.Langa tine uit de necazurile toate.Tu imi dai putere sa merg mai departe!
21 - Ce sa scriu?… nu incap decat 160 de caractere… oare de cate ori pot scrie TE IUBESC?
4. Statusuri de indiferenta
Ma vrei inapoi? Eu nu,Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut
Ai crezut ca faci ce vrei
Dar ai scazut in ochii mei
Daca te purtai discret
Te consideram destept...
Vrei sa ma schimbi? Schimba`te tu primul,Tu estidoar personajul,Eu fac tot filmul
Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna •
• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea •
Uita`te`n ochii` mei, spune`mi cata ura vezi in ei?
si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi, ca nu te vad, si poti sa pleci, ca nu te caut, si poti sa mori, ca nu imi pasa!
Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea!
Si cand credeai c-o poti distruge. Te uiti la ea, zambeste si e dulce
Ea nu e O păpuşică s.o manevrezi cum vrei Vezi că fata asta mică are în cap o mie de idei
Nu Sunt Pe Bucati`Si Daca Nu`ti Convine` `Stanga`mprejur `Ma Doare Fix In Cot De Tine
Te provoc sa' ti arati adevarata valoare. Faptele.Nu vorbele te fac sa fii mare
Daca ai fi fost destept si mi-ai fi aratat iubire, acum erai intr-o alta situatie cu mine.Credeai ca ma vei oftica, cu cate-o panarama de-a ta.Nu! Tu Doar scadeai in fata mea
Te doare cand vezi ca nu-mi pasa.Si iti zic mereu "Numai Conteaza, Lasa"!
Si realizez ca pot[Sa uit tot]Ca si cum n-ar fi existat deloc… Intorc privirea peste umar, intalnesc un altu in drum. poate am pierdut ce aveam…pentru altceva mai bun
Nu Te caut nu TE SuN. Nu cA sa ma rAzBun …
[. stii? Orice s`ar intampla EA mereu va lupta]
Mai bine lasa Fa`te ca nu`ti pasa!
`Voi Juca DuR...Chiar`Daca`Ma va Durea!
Deviza lumii mele este:
-Zambeste si Ataca []
-Triseaza si Castiga []
"o• ` Ca amintire `? Iti las ` Un autograf ` :]? Semneaza ` " domnisoara ` :* Care te-a ` Dat :* Peste cap `? `! ""
. Chiar crezi ca ma afecteaza!?`Zambesc din nou`. asta`i tot ce conteaza`.
Un look d bad g! rl. O inim@ d goOd chiLd. Eu pot sa fiu ca si tine Oricand. dar tuh qa mine Niciodata.
E atata de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie niciodata.
Nu mai e Ea Fetita ce tacea! Astazi iti spune PA, ieri poate'i pasa.
Ji daca nu te mai uitSi la mine Ce? mahh stiu ca esti cu ea si la mine salivezi! :*
• Nu trebuie sa întoarcem pagina întotdeauna. Uneori, trebuie sa o rupem!
Cu indiferenta ta m-ai facut mai tare; acum nu-ti convine dar incet, incet calc pe urmele tale si abia acum vezi si tu ca indiferenta doare.
A fosst frumooos :X, recunosc dar m`ai pierdut c`ai fost prea prost
Intelege` ca eu nu vreau doar o relatie de`o vara. Inima mea nu bate doar` cand e frumos afara!
M-ai pierdut.Nici nu mi-ai dat de ales.Dar a venit altul...mult my bun bineinteles
Daca ai nevoie de mine nu sunt aici. strig-o pe ea poate isi face griji!
si-ar fi mai simpluu` si mai usor, sa nu-ti pesee` uneOri :-J!
Eu si Tu?! Neah. Eu si atat!
Ce repede ai uitat!
Nu uita, ca tu ai ales sa te-ndepartezi[]
Imi pare rau de ce s-a intamplat ~ Imi pare rau de noi cateodata
?¦ Zambete`n excess! N`avem nici un motiv serios d stress ¦?
>Zambeste[, maine poate fi mai rau!
""... unii oameni nu gandesc, vorbesc si...ranesc!""
Traieste clipa! xD
" Buna " - Pff. asta era in generala. Acum e boboaca de liceu si e dementiala!
Nu incerca sa ma convingi. Demonstreaza-mi!
De astazi va fi mai bine
~ Si tot ce am sperat, placut, urat sau parasit.s-a terminat ca cica totul are un sfarsit. :]
Un pix, un jurnal si mii de ganduri, amintiri ramase, scrise in acele randuri!
E prea tarziu sa`mi para rau…Stiu binee!'
Te trezesti din vis, si vezi, totul e schimbat, copacii s.au vestejit, si cerul e înnorat.
Cui ii pasa de ceea ce fac eu?
Cui ii pasa de ceea ce zic eu?
Eu sunt asa si asa voi ramane
Niciodata nu ma voi schimba[]
De ce fiecare clipa de fericire trebuie sa o platesti în lacrimi?
Nu stiu[]Te`ai inchis in tine[]
Parca...Parca ti`e frica de ceva[]
Uneori... uneori simt ca...ca ti`e frica de iubirea mea[]
Uita`ma! Eu asta am sa incerc ca fac![De`as puutea.Macar]
Hai Bye`Bye.Ramai ca bine.Vezi ca intreaba curvele de tine [].
Sunt asa cum sunt.Cum nimeni n`ar vrea sa fie. Sunt eu si atat.Cu nimic mai deosebita.Dar Diferita`!:
Chiar as plange pentru tine.Dar imi curge rimelul`!
Stii;>.; x Dorintele sunt pe gratis... >;] Eu Nu!; x
If you hold my ` hand! ´°. I will` take you away! ´°. My heart ` beats ` like a drum. La la la Every` Day`! =p~ ´°; x :*:* ]"
Azi am inteles ca dragoste nu'nseamna numai fericire[]
# Ramai cu ea. asta ai ales merg pe drumul meu. Al tau?! Scumpule, e in celalalt sens.
Daca ar fi totul asa cum iti doresti nu ai mai avea pentru ce sa lupti si sa traiesti...
Traiesc Din Fantezii, Visez La Nebunii E O Poveste` Pe Care O Stii
Nu incerca sa minti Ca a fost o Oarecare.Stiu ca amintirea Ei inca te doare[]
Poate m`am schimbat sau poate doar m`am saturat...
• Iubeste`o nu`mi pasaa... Pastreaz-o` de tot`, iar pe minee cand ma privestii` sa te lingii pe bot •
Nu mai cred in povesti`.Si Oricum` povestea` este` clara` Daca` nu mai` sunt` interese`. Drumurile` se separa`!
• Tai`o! Pleaca! Cara`te! Dispari!
Zbori! Sterge`o! Calc`o! Evapora`te!
MoRi!
Da`ti foc.Fa`te sCrum.Arzi in culori.
Stinge`te si sufla`te singur ca imi dai fiori! ][:-s][•
Un tOast ` pentru ` noi´. Pentru`cei care ne'au avut ´ Pentru ´ Bulangii care ne'au pierdut si ´ Pentru:O` nOrOcosi´ :* ce urmeaza s'ne aibe! :X
Ezita sa crezi ca viata e trista! Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista!
@. Şi mă gândesc la ce nu e permis. La ce e interzis. La ce eu numesc : vis!
5. Statusuri amuzante
1. Bărbaţii ar spune mai puţine minciuni dacă femeile ar pune mai puţine intrebari.
2. Călăre… pe situaţie!
3. Când e cald judec la rece…berile!
4. Câteodată stau şi mă gândesc dacă eu întradevăr pot gandi
5.Ce statusuri aveţi fraţilor, v-aţi făcut cu toţii filozofi?
6. Dacă ai voinţa poţi mută şi munţii, dacă ai creier îi laşi acolo, că nu te deranjeaza!
7. Dacă femeia ar fi bună, şi Dumnezeu ar avea una.
8. Dacă vrei să afli valoarea banilor, încearcă să te împrumuţi.
9.Îmi înfig cuie în plămâni.
10. Înainte să-l găseşti pe Făt-Frumos, trebuie să săruţi multe broaste
1.Mi-am aprins becu sa sting lumina…
2.Ce ciuda imi este ca nu imi iese schema aia cum o da Ronaldinho de 7 ori in bara! Nu-l inteleg ce ghinion are…
3.Mergem la scoala sa nu ne plictisim acasa…
4.Fac teme ca altceva nu mi-o dat scoala…
5.*** dus… da si pe tine daca vrei…6.Ai Bani!?… Hai la bere … N-ai bani!? … Du-te vere!
7.O gãinã avea 2 picioare in special stângu`!
8.Se tin fetele de mine parca`si fii actor din filme!
9.Bate si ti se v-a deschide… proces penal!
10.Singurul mod de a va face calculatoarele sa mearga mai repede este sa le aruncati pe fereastra…
11.Psihologul mi-a spus ca sunt nebun, vocile din cap insa imi spun ca nu e adevarat
12.Viata e un joc de **** … dar macar are grafica buna
13. Daca intr-o zi femeia pe care o iubesti iti e infidela si-ti trece prin cap sa te arunci de pe balcon, adu-ti aminte ca ai coarne, boule, nu aripi!
14.Virusu’ pacii o dat peste compu meu si mi-o sters toate manelele
15.Meci. E dinamo, deci ma puteti deranja.
16. Dragostea eterna dureaza 3 luni.
17.Nu te baga in lumea drogurilor…. suntem si asa destul de multi
18.A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta.
19.Cel care se naste sarac si urat are mari sanse ca atunci cand o sa creasca…. sa isi dezvolte ambele calitati.
20.Cei cinstiti sunt inadaptatii societatii.
21.Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
22.Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
23.Nu sunt complet inutil….cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
24.A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.
25.Cel mai important nu este sa stii! Mai important este sa ai telefonul celui care stie.
26.Eu nu sufar de nebunie….ma bucur de ea in fiecare minut.
27.Este bine sa lasi bautura…. insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
28.Banii nu fac fericirea….o cumpara gata facuta.
29.Inteligenta ma urmareste….dar eu sunt mai rapid.
30. Fugi de tentatii….dar incet sa te poata ajunge.
31. Exista o lume mai buna……. dar este foarte scumpa.
32.A studia insteamna a te indoiesti de inteligenta colegului de birou.
33. Daca o pasarica ti-a soptit ceva…. atunci inseamna ca ai innebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.
34.Munca nu a omorat niciodata pe nimeni……dar de ce sa risti?
35.Alcoolul omoara incet incet……nu conteaza, nu ma grabesc.
36. Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi……trage si impinge.
37.De ce sa bei si sa conduci …. cand poti sa fumezi si si zbori?
38.Pentru mentalitatea de *****, spun: Suck my cock! Crezi ca daca esti bogat cand te caci miroase-a LiLiac?!?!?
39. Daca m-as gandi, dac-as lua-o-n serios, De-as avea 9 vieti si-un stil de viata dubios, mi-as trai vietile din plin fara regulamente – 8 le-as irosi – 1 as pastra-o pentru sentimente.
Funda?
O zi buna!