| Bubbl3 a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri de dragoste... dar nu foarte "romantice " sau "pasionale" daca intelegeti ce vreau sa spun, va rog urgent.

1 răspuns:
| Simona456 a răspuns:

! Iubeste BAIATU care iti spune ca esti ''frumosasa'' si nu ''sexy'', Iubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas,Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind, Care te saruta pe frunte, Care vrea sa te arate lumii chiar daca nu esti aranjatA. Caruia ii este indiferent daca pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit Care in prezenta prietenilor te ia de mana, Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba, Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste,.si probabil ca, te va iubi mereu,

Te iubesc. am scris pe zapada... dar razele soarelui vor sterge aceste cuvinte, Te iubesc am scris pe plaja, dar un val obraznic, v-a lua cu el in adancuri aceste 2 cuv, ESTE SCRIS TE IUBESC IN INIMA MEA SI DE ACOLO NIMENI NICIODATA, NICIODATA NU V-A PUTEA SA LE STEARGA... pentru ca te iubesc. si o sa te iubesc cat voi exista

daca cinevva m-ar intreba ce as alege intre tine si viata,as alege viata,iar tu pleci suparat nestiind ca viata mea esti tu,

iubirea te ridic,
iubirea te coboara,
iubirea iti da aripr,
iubirea te omoara.

hai sa impartim lumea,cerul tie,oceanul mei, stelele tie, dar mai bine totul tie si tu mie