| Nuta_Madalin_1999 a întrebat:

Vreau si eu o declaratie de dragoste pentru 1an si 7 luni de relatie

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i ceva din suflet, nu ceva inventat de altii ca pare fals si isi da seama!
Totusi, ce declaratie este asta la 1 ani si 7 luni?
Declaratie cand te indragostetsi de ea, cand o ceri de nevasta, cand va casatoriti, cand aveti aniversarile de 10-20-30 de ani... dar asa, la fiecare luna ce mai este de declarat, nu v-ati plictisit?

| CinVasileeee a răspuns:

Ceea ce poate a fost o joacă la început s-a transformat într-o iubire nemărginită și pură. Tu m-ai învățat să iubesc, ai dat sens vieții mele, mi-ai arătat calea spre fericire. M-ai învatat sărutul pasional, plăcerea de a dărui dragoste, și de a primi în schimb o iubire necondiționată, fericirea ta, reflectată prin zîmbetul tău. Datorită ție am descoperit o altă latură a vieții, a vieții în doi, a iubirii, a tot ceea ce ne înconjoară. Alături de tine și datorită iubirii tale am prins aripi. Am învățat ce înseamnă încrederea atunci cînd mi-o pierdusem, am văzut ca există persoane care merită toată dragostea din lume, am simțit pe pielea mea ce înseamnă să fii răsfățată. Toate aceste cuvinte sunt o exprimare a sentimentelor care mă chinuie, care nu mă lasă în pace, sentimente fără de care nu aș putea trăi.

| CinVasileeee a răspuns:

Te am în gînd, în suflet și în inimă, anume tu ești cel care apare în mintea mea cînd deschid ochii dimineața, anume tu ești cel cu care adorm... tu ești persoana care mă face să respir liniștită în zilele zbuciumate, tu ești persoana care mă face să simt intensitatea momentelor înzecit în timpurile senine. Te iubesc... si o spun involuntar, așa simt eu acum si aș fi cea mai fericită dacă am putea păstra aceste sentimente pîna la sfîrșitul vieții.