Te comporti si te-ai comportat ca un pusti de 13 ani, iar ei ii este mila de tine sa-ti spuna ca relatia voastra nu are cum sa mai mearga. Ghinion!
Dragoste cu sila,nu se poate!
La voi a fost mai mult o joaca,de-a soarecele si pisica.Ori ea este atat de sadica,incat ii place sa te chinuie,ori,inca nu a intalnit pe altcineva si te mai tine pe langa ea,ca sa se simta curtata.
Cel mai bine,ar fi sa discutati odata pentru totdeauna,care sunt sentimentele voastre si daca ea vrea s-o mai lalaiti asa, mai bine pune tu piciorul in prag(ca viitor sigur nu aveti asa), repeta-ti in sinea ta ca ea nu te mai iubeste si vezi-ti de drumul tau.
Tu o iubesti, dar daca ea, nu...
Si sa nu te insele nike-name-ul meu.
Ea nu mai simte nimic pentru tine. Esti un amic, nu un iubit. Ii pare rau pentru tine, dar nu poate face mai mult.
Deci tu nu te-ai maturizat baiete, sunt mai tanar ca tine dar nu as fii procedat asa nici intr-un caz. gandeste-te ca ea vrea lucru asta, ea vrea sa o saruti dar tu esti prea emotiv, sau tie frica nu stiu. daca ai mai sarutat-o pana acuma pe gura, lool? sarut-o prin surprindere, o sa-i placa iti spun eu :*
si nu te mai comporta de parca ai avea 15 ani, dupa ce scrii aici se cam vede ca nu prea ai avut multe relatii
Ai grija de ea atuni daca o iubesti. si maturizeaza-te! ai 20 de ani omule, nu mai trebuie sa faci copilarii d-astea, fii barbat pentru numele lui Dumnezeu!
MA gandesc ca ea ca fata daca ar vrea sa se termine totul intre mar respinge total nu mar mai baga in seama deloc, eu am incercat sa o sarut si prin surprindere dar se ferea si radea si ma bufnea si pe mine rasu iar apoi ne luam la revedere si o luam in brate o pupam pe obraz si nu a vea nici o problema nu ma indeparta ....eu as vrea sa aflu ce gandeste ea daca ar vrea sa ma indeparteze de tot sau vrea sa ne impacam...
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: