Of,baietii astia...
Eu am alta parere, nu contest ca n-ar fi exista prietenie intre doi fosti iubiti dar asta nu inseamna ca trebuie' sa converseze de 2 ori pe zi...ca salut sau 5 min de conversatie la 2-3 saptamani cand se intalnesc intamplator da, dar daca se intampla foarte des, si el e incantat de subiectele aduse in discutie sau de discutiile in sine e posibil sa o mai placa putin.
Atunci cand te desparti de un partener, nu inseamna ca nu mai puteti fi oameni.
Poti sa ramai cu fosta prieteni sau amici-Normal nu e un lucru rau in asta.Asa ca daca stii ca te iubeste si tine la tine -nu ai de ce sa iti faci griji-Nu e o regula ca nu poti sa vorbesti cu fostele/ii daca nu mai esti cu ele! Nu toti se despart cu injurii si zarva mare!
Da, de ce nu? Pentru ca nu mai sunteti un cuplu nu inseamna ca nu puteti ramane prieteni, si daca ai o relatie nu inseamna ca nu poti avea prieteni.
Mult noroc!
Frate e vrajeala asta cu ramai prieten cu fosta. Inseamna ca nu a fost iubire adevarata intre tine si ea, a fost doar... Înțelegi tu. La o iubire adevarata nu mai poti rămâne prieten cu respectiva/ul.
Eu unul vorbesc cu toate fostele mele, pentru ca asa am hotarat cu fiecare, sa ramanem prieteni dupa ce ne despartim
Da, poti pastra o relatie de amicitie cu ea, asta fara a implica alte chestii.
Partea frumoasa e ca inca vorbiti. Sunt alte cupluri care nici macar nu-si mai vorbesc dupa relatie.
Daca va intelegeti bine si nu ai alte intentii care sa o faca pe actuala geloasa, ii poti explica actualei situatia si ca nu are de ce sa fie geloasa( in cazul in care e geloasa ).
Depinde de baiat. Dar sincer de ce nu adica. s-a terminat. putem ramane prieteni. ceva gen cred.