Spune-i sa-si puna povestea pe Instagram, ca sa o auda toata lumea, odata ce nu-i pasa cui o spune prin clasa.
S-a despartit de tine pentru ca tu nu ai bagat-o in seama din punct de vedere sexual. A gasit un alt baiat care a bagat-o in seama si a initiat-o sexual. I-a spus colegei ce a facut cu noul iubit pentru a te face gelos si ca nu ai actionat cu ea cand avea nevoie mare de sex.
Doar de asa i-a povestit colegei in spatele tau, sa auzi ca a facut sex presupun si nu nu ai fscut cu ea, de asta s-a despartit
Chestia e ca mie imi spunea sa o astept pana e pregatita si asta am si facut, n-am insistat prea mult )
... acum s-a simtit pregatita. Si eu am patit asa
Hm, a facut-o intentionat cred, ca sa auzi tu cat este el de potent, ca se simte bine cu el. A vrut sa te necajeasca. A vrut sa stii ca ea cu el a facut-o iar cu tine nu.
V-ati despartit in termeni amiabili sau nu?
Din cauza caruia dintre voi s-a ajuns la despartire, din cauza ta sau a ei?
Intreb asta deoarece poate ai facut-o sa se simta prost si de aceea inca iti poarta pica sau poate ca asa e ea, mai ciudoasa.
Despartirea a fost ceva la modul de vreo luna existau certuri, nu voia sa comunicam pana intr-o zi in care mi se luase si am zis sa ne desprtim la nervi, mi-a dat block peste tot si aia a fost, eu dupa am cautat o in continuu si incercam sa dau de ea pentru ca o zisesem la nervi, deci se poate spune ca nu ne a-m despartit in relatii foarte bune
beausingurlamasamea întreabă: