Ce teama sa ti fie de reactia lui? Nu ai de ce sa ti fie teama, uite nu i spui direct, poti face altfel. Incepi prin a l saluta vreo cateva zile, un simplu "buna", atat. Daca va salutati deja, mai bine! Dupa vreo cateva zile, cheama l deoparte, spune-i ca vrei sa vorbesti cu el, intre patru ochi. Invita l la o plimbare in parc sau undeva dupa ore, specifica sa fie singur, asigura l ca si tu vei fi singura. Daca vine, ai prima certitudine ca te place, daca nu te ar fi placut nu ar fi venit. Dupa ce va plimbati, opreste l pe loc, uitate la el si intreaba l direct, fara ocolisuri, ce parere are despre tine, de ce a venit de fapt la plimbare, ce l-a determinat. Sa nu te panichezi daca ajungi la concluzia ca nu te place, ba chiar a-i poti spune si tu : -oricum nu erai genul meu! Sac! Asta e sfatul meu, scuza mi abordarea, romantica si invechita poate!
Pai ai putea sa il inviti numai pe el la un suc! daca va aceepta inseamna ca vrea sa te cunoasca mai indeaproape! la intalnire nu ii spui asa in fata ca il placi pentru ca va intelegeel asta singur invitand-l doar pe el purati conversatii care sa va permita sa va cunoasteti mai indeaproape unul pe altul gen diverse preferinte opinii etc! iardupa prima intalnire daca a fost placuta pentru amandoi vor urma si altele! multa bafat!
Fi atent eu 1m 12 ani dar dausugesti bune zi ca iti place de el si asteapta ce raspuns iti va da
ca asa am patit si eu si a zis ca da prietena mea si eu p placeam de mult dar n-am vrut sa ii spun i-am spus si sa bucurat de ce i-am zis
te duci cu un cadou si ii zici ca ai vrea sa te combini cu el imi pare bine ca am fost de ajutor pa-pa
Ia-ti inima-n dinti si zii pote si lui ii place de tine ok daca zica ceva rau nul baga in seam itre timp te va intelege daca baiatu e de treaba ok pa