Privesc afara, privesc minutele si orele ce trec foarte, foarte greu.As vrea, As dori, As da orice sa fii acum langa mine sa nu ma intristez.
cand privesc afara cum ploaia bate in geam.as vrea sa fii sa imi alini inima si ranile deschise ce nu se vor vindeca decat in preajma ta.
stau si te astept, si simt cum minutele devin ore.si orele zile.sunt din ce in ce mai trista de ce nu vii?
Scumpule daca ai stii ca ma rog in fiecare seara lui Dumnezeu ca mi te-a dat.te adus pe lume sa imi faci viata mult mai frumoasa
mult mai luminoasa si plina de zimbete si soare.Ii multumesc lui si iti multumesc si tie pentru ca imi faci fiacre zi si fiecare secunda mai buna
si visele mele au devenit realitate langa tine tot ce mi se pare imposibil de cand sunt cu tine totul e posibil.Te iubesc si te voi iubi mereu indiferent de obstacole indiferent de ce ne va lovi in viitor.Stii am O STELUTZA in viata mea si aceea esti uh numai ca esti departe esti undeva sus unde nu te pot atinge si nici nu te pot imbratisa. Vreau sa imi vorbesti din inima vreau sa ma tii in brate si sa nu-mi mai dai drumul
Am clipe si nebunii "cum vrei tu sa le numesti" cand vreau sa vin la tine sa te sarut neincetat si sa te strang in brate si sa ma uit in ochisori tai,
ce tralucesc ca niste strelutze si plini de iubire.Si mai stiu ca nu putem fi inca impreuna prin oricate necazuri si oricate triteti ale vieti vei trece nu vei fi singur ma vei avea pe mine tu esti viata mea jumatatea lipsa,esti gurita mea zambetul meu si fericirea mea
langa tine uit de tot ce inseamna rau tu imi dai puterea e a trece mai departe de orice ne impiedica,te iubesc atat de mult in fiecare zi mai mult si mai mult as vrea ca sentimentele acestea ce le am acum si le simt in inimioara mea sa nu dispara nicio-data
e asa de frumoasa viata langa tine dar,imi e teama de ceva nu as vrea sa te pierd nici-odata
as vrea sa imi promiti si sa imi juri ca vei fi langa mine mereu, nu iti pot descrie iubirea si dragostea pe care ti-o port
nu am cum sa ti-o descriu este ceva ce nu iti poti imagina aratami dragostea toata ce o ai pentru mine nu te feri pentru ca te iubesc ENORM."de mult"Dar am o intrebare simti ceea ce iti scriu Si ti-as mai scrie dar vreau sa fiu in bratele tale acum imi este un dor de tine, asa cum o mama e nerabdatore sa ii vina copil pe lume, esti un ingeras minunat ce mi-a deschis ochi si mi-a luminat drumul spre fericire sa nu ma impedic daca as sti ca ar trebui sa imi dau si viata pentru tine as accepta fara suparare si fara sa ma gandesc pentru ca voi trai prin tine, eu voi fi inima ta si voi fi fericita pentru ca sunt unde mi-am dorit mereu
"TE... IUBESC"
Asta nu e poveste
Ai dreptate.nu e o poveste.e o declaratie, dar mie imi place foarte mult acele cuvinte din ea
anonim_4396 întreabă:
nicoleta_1310 întreabă: