| ella_9396 a întrebat:

Vreau si eu sa fac un farmec unui baiat. ziceti-mi si mie o vraja ceva.

Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

Am auzit ca daca ii pui menstruatie in bautura dupa ii va place de tine. insa nu iti recomand, pentru. ca este scarbos, pklus ca daca apelezi la asa ceva iti este interzis sa mai iei parte la tainele bisericesti ( marturisire si impartasire)
Mai bine te-ai delecta cu niste mituri/superstitii, si ai lasa ca farmecul tau natural sa "vrajeasca" baieti intr-un mod cat se poate de normal;;)

http://femina.rol.ro/......agoste.htm

http://www.kudika.ro/articol/print/4785/Superstitiile-iubirii.html

10 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Fa pipi in cafeaua pe care i-o servesti.
va fi al tau pe viata.

| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Nu vreau sa te deznadajduiesc,dar a tine un baiat/barbat langa tine fortat,mii se pare o absurditate.
Pt ca daca apelezi la vraji,e clar ca ceva se intampla,ori el nu vrea relatia,ori nu o mai vrea si tu vrei cu orice chip.
Nu e ok sa recurgi la asa ceva,mai bine foloseste ti sarmurile tale,imposibil sa nu ai tu ceva,care sa l atraga.
Iar chestiile cu vrajile,nu prea cred in ele,asat e parerea mea, decat sa l tii fortat, mai bine.altu la rand!
T pup!

| 4l3x4nd3r a răspuns:

Incearca sa il farmeci cu felul tau de a fi cu un mic update fa-l sa se simta in siguranta, bine ca in al 9-lea cer, cistiga-i increderea ajutal cu ce poti ( oferate voluntara ) surprinde-l placut afla ce ii place fii sexy si incearca sa petreci cit mai mult timp cu el zinbestei( asta de obicei fac fetele cu mine imi zimbesc si ma indragostesc de ele... ) dar ai grija sa zimbesti cind se uita la tine incearca sa pari tot timpul suparata si cind estei cu el sa fii fericita (sau asa sa pari cind nu esti cu el) Bafta si succes in dragoste Sunt baiat si asta mi-ar placea sa "ma cucereasca" o fata

| lolytagirl a răspuns:

,,vRAJA'' ar fi sa il poti,, vraji ''tu prin felul tau de a fi nu Doamne FERESTE sa ii faci farmece nu e normal sa crezi in asa ceva (simpla mea parere)

| simonica57 a răspuns:

Fi tu insuti dar mai sexy la mine merge

| kanajambe a răspuns:

Farmecele se fac cu ajutorul spiritelor rele
Si oanei zavoranu i s-a aratat dracu in balta dupa ce a fost la vrajitoare. Spor laughing!

| crynys a răspuns:

Abracadabra happy Eu zic sa-l "vrajesti" cu ceva farmec personal ca altfel de farmec "babesc" sau "tiganesc"nu exista sunt doar prostii pentru naivi.

| callie2 a răspuns:

Haules Mama Omida

| Gibbons a răspuns:

Incearca sa-l faci sa se simta bine langa tine si sa stie ca ii esti alaturi; cred c-ar fi suficient.

| Lipoveanu a răspuns:

Fa-i o vraja: ini mini uite-a sa el ma va place.