anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu sa imi caut o prietena ...am avut una buna de tot dar m-a inselat cu un altul deci nu doresc asemenea fete... cum pot gasi fata potrivia pentru mine? Sau cum pot cuceri o fata?

Răspuns Câştigător
| STEFANXxX a răspuns:

O fata potrivita pentru o poti gasi depinde la felul cum te comporti cu ea.Sunt foarte multe fete pe care le poti gasi fara sa te chinui.Intreaba-ti prietenii tai daca stiu vreo una. Apoi incearca sa ii spui despre tine(daca ai gasit-o). Dupa asta sa nu o intrebi daca are prieten, sa stii ca fetelor nu le place cind ii dai asemenea intrebare.Asa ca incearca dupa un timp(cel putin o luna sau 3 saptamini)ca iti place de ea.Dar ai grija ea poate sa iti spuna ca are prieten, de aceea spune-i despre tine in asa fel incit sa ii placa de tine.Sa stii amice ca eu asa am procedat si deja ne intalnim de 2 luni.Bine dar SUCCES!big grin

1 răspuns:
| Takocska a răspuns:

Stii amu ai mintit cu fata aia bunatongue ca nu ai avut daca avei nu pui intrebarea cum sa cuceresti o fatahappy. Ca daca pe ea o puteai poti si pe altele. da tu nici pe aia nu ai putut numa in ganduri ai avuttongue. E faza pui capcana si pici tu in el asta e binetongue