E simplu.Problema ta consta in acea frica ca nu vei mai gasi o alta persoana cu care sa te potrivesti atat de bine ca si cu fostul tau prieten.Trebuie sa te informez caci frica ta isi are bazele adanc in interioru tau; asa suntem noi oamenii, insa totodata nu trebuie sai lasi loc deoarece mai sunt in jurul tau N baieti mult mai buni pentru tine decat el. Uita-l; la o faza ca si cea in care ti-a intors spatele ti-a raspuns foarte clar la sentimentele tale fata de el, nu crezi? E timpul sa mergi mai departe sa cauti pe altcineva care sa te faca sa te simti bine, sa risti, si sa nu iti pese.Viata e frumoasa, crede-ma ca nu se merita sa suferi de la o asemenea mica neintelegere zic eu. Sper ca ti-am fost de folos.
Buna, pai ai gresit si tu destul de mult, adica tu ai dansat cu fostul, nu trebuia sa faci asta, apoi acest baiat a facut-o din gelozie daca a vazut ca tu nu ii acorzi atentie, ai gresit! Acum tu trebuie sa te gandesti bine ce vrei sa faci, ori vrei sa te impaci cu fostul dupa care chiar tu ai zis ca ai suferit, sau cu acest baiat care tu nici nu l-ai bagat in seama si s-a orientat catre prietena ta in acele momente, nu e frumos din partea ta, te simti tradata...eu zic sa ii ceri scuze acelui baiat si sa te gandesti ce ai de gand sa faci, nu stiu ceva imi spune ca daca te impaci cu fostul vei avea iar de suferit, el poate a vrut doar sa se distreze cu tine o seara la discoteca si tu ai marginalizat pe cel care dorea sa fie cu tine care initial era vorba ca te-ar face sa il uiti pe cel care te-a ranit, complicat!
00Andreea008 întreabă: