Buna.Pai daca vrei sa te sarute, mai intai fa-l si pe el sa te placa.Gasiti lucruri in comun in drum spre casa, barfiti, glumiti, incearca sa ii fii unul dintre cei mai buni prieteni si cu timpul va incepe sa te simpatizeze poate chiar la fel de mult cum il placi si tu.Multa bafta iti doresc!
Daca telul tau acesta este, daca doresti sa te sarute un baiat care nu te place, atunci plateste-l. Fiecare are un pret si in viata, gesturile necugetate se platesc.
Pai ai putea sa iti rogi prietenii sa jucati provocari .
Acolo TU o sa le pui provocari gen : Sarutate cu ala, Fai o declaratie lui ala... etc. Si prietenii tai ca razbunare O sa iti puna si ei ceva gen cum le-ai pus si tu
Poate o sa pice cu baiatul de care iti place .
Succes!
Fii natural si plecati cateoda impreuna singuri si cand vorbiti sarute-l si daca va vrea sa o mai faci inseamna ca te iubeste si spune-i tot.
Pai, plimbate pe linga el, cauta motive de la care sa fii mai aproape de el, iar cind vei avea acest moment si desigur ca veti fi in doi sau mai stiu vei fi aproape de el incearca sa-i spui ca eset simpatik sau sa il privesti cu ochi dulci apoi totul va veni de la sine... sper ca te-am ajutat... funda!
1. va cunosc pe amandoi catalina
2.el nu te place
3.am fost de fata cand l-ai sarutat si el cand si-a dat seama s-a uitat ca bunica in ciorba la tine
4.prinma 30 minute, a doua 1 luna, atreia 7 luni