| ZambetheCaptive a întrebat:

Vreau si eu sa stiu mai mult despre satanisti.Am cautat peste tot si nu scrie nicaieri nimic daca mi-ati da si mie mai multe informatii ar fi superwinking fundita:*

Răspuns Câştigător
| AngelaZero a răspuns:

Satanismul e un cult. in timpurile antice existau preotii care cereau ajutorul lui dumnezeu si satanistii care cereau ajutorul satanei. asa cum preotii tineau slujbe religioase, satanistii tineau ritualuri satanice. deci se poate spune ca satanistii erau adeptii unei religii sa zic asa, adepti al unui cult. in ziua de azi nu mai prea exista satanisti in adevaratul sens al cuvantului, ci doar rockeri confundati cu satanisti pe faptul ca poarta negru, simboluri satanice (cruci intoarse invers, 666), asculta rock si se uita urat la lume pe strada. satanistii sunt cam acelasi lucru ca anti-christii. desi se zice ca pentagrama este simbol satanic, nu este. pentagrama sau pentaclul este folosit de vrajitoare adepte al oricarui gen de magie (de la wicca la magie neagra) pentru a le proteja in timpul ritualurilor, deci n-are nici o legatura cu satanismul. si banuiesc ca vei vedea caprele asociate cu satanistii pe motiv ca satana este reprezentat de multe ori ca o corcitura intre un om si o capra: statura si anatomie de om, copite, coarne si blana de capra. sper sa-ti fie de ceva folos.

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

MadnessCaffe: Şi creştinii nu-şi crează un zeu al lor? Ah... sau ăla e ok.
În altă ordine de idei, învaţă să scrii.

| Азбука a răspuns:

Alta creatura nascuta plictisita straight face

| haiZI a răspuns:

MadnessCafe sunt sute de religii in lumea asta.Suna stupid sa declari ca populatia de pe jumatate globul e satanista doar pentru-ca are alte crezuri decat ai tu sau alti.

| MadnessCaffe a răspuns:

Pai satanistii sunt niste oameni care nu cred in Dumnezeu sau alta zeitate, ci isi creeaza un zeu al lor, pe care il venereaza care aduc jertfe prin ritualuri ciudate create de ei.De obicei sacrifica animale, lucruri inutile sau chiar si oameni (aia sunt mai bolnavi cu capul care sacrifica oameni). Nu respecta nimic si pe nimeni decat pe ei insisi si pe "zeul" lor imaginar.

| Dolly_2615 a răspuns:

Hei eu sunt din cta...acei oameni au dif probleme pentru care se refugiaza in aceasta religie(vor sa fie dif/probleme cu parintii/depresii/etc) fac pact cu necuratu. dif ritualuri. nu te incurca cu astfel de oameni ca s-ar putea sa tio ieiwinking si nu-i privi dif...in interiorul lor ascund o personalitate ft frumoasa. trebuie incurajati si ajutati:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreii sa devii

| SUICIDE21 a răspuns:

Vrei sa devii