Buna Sweety. pai cand un baiat te place se cam vede clar! pe ca esti merei in crntrul atentiei lui. plus ca atunci cand esti cu o prietena sau ceva. ai putea sa vezi daca se comporta mai frumos cu tine sau cu ea. oricum. un baiat nu stie sa-si ascunda sentimentele si asta ne face pe noi fetele sa ne dam seama repede. cred ca mai bine te intrebi pe tine. daca te place? si ai sa-ti dai seama. oricum. daca vrei ai putea sa te imprietenesti bine cu sora sau cea mai buna prietena a lui in roce caz o fata care sta mereu pe langa el si. sa o rogi sa se intereseze daca te place sper ca te-am ajutat.
Se uita mereu in ochii ei.Se baga foarte des in seama.Si nu ti-ar recunoaste in veci ca te place doar daca ii zici si tu ca-l placi
E mereu langa fata respectiva, ii zambeste mereu, o ajuta la orice, ii ia apararea chiar daca nu are dreptate doar ca sa isi dea seama fata ca el o protejeaza, face gesturi mici cum ar fi sa.i atinga mana, sa stea doar pe scaunul de langa ea, sa o imbratiseze sau sa ii dea pupici pe obraz etc...
Te palce baiatul care iti spoone ca estifrumoasa! Te place baiatul care observa la tine detaliile care nici macar cele mai bune prietene nu le-a observat! te place baitul care nu are vurajul sa-ti spuna ce simte in fata! Si te palce baiatul care stie culoarea ta preferata! Sper ca te-am ajutat! Bafta!
KatiMe27 întreabă: