Fii indiferenta,ca si cum nu ti-ar pasa de lipsa lui de atentie.
Cu alte cuvinte,fa-i ce-ti face!
Posibil sa fii raspuns cu prea mult entuziasm atentiei pe care ti-o acorda acest baiat si acum nu mai are curiozitati in legatura cu tine,te considera o cetate cucerita si isi indreapta atentia in alta parte.
Daca vede ca-l ignori,posibil sa se simta jignit ca vrei sa-i scapi asa usor printre degete si sa-ti dea atentie din nou.
Dac n-o face, atunci doar s-a jucat cu tine si si-a incercat talentele de "cuceritor", mai fac si gesturi de genul asta uneori...
Oricum, singura ta reactie acum, e sa-l ignori.
Bafta!
Asa sunt baietii din ziua de astazi Te fac sa crezi ca te place, dar cand colo nu le pasa de tine. Sau poate acest baiat este altfel si poate te place si devenit timid Nu stiu ce sa zic atata timp cat nu il cunosc. Dar cred ca ar trebui sa vorbesti cu el de ce nu te mai baga in seama si de ce s-a distantat de tine Oricum bafta :*!
Te plictisesti daca vorbesti cu cineva non-stop. Chestia asta nu poate dura mult, intervine, normal plictiseala. Iar o fata care permite sa-i spui iubi si mi amor in bataie de joc, fara sa aveti sentimente si o relatie consolidata, doar de distractie, nu merita mult timp de pierdut in preajma ei.
Buna incearca sa fii mai draguta in preajma lui, mai romantica!
Daca a renuntat sa mai vorbeasca cu tine ori si-a gasit pe altcineva...ori tu nu i-ai dat semne ca il placi!
pup la tine sper ca te-am ajutat!