E o lume nebuna nu stiu de ce am crezut ca tu,ai putea fi diferit,cand esti fix ca restul, nu?.
Bărbații sunt ca Bluetooth-ul...
când ești aproape, conexiunea e bună, când te îndepărtezi, încep să caute noi device-uri pentru conexiune. Femeile sunt ca Wi-Fi-ul, văd toate rețelele, dar se conectează la cea mai puternică! -§-
Şi chiar dacă va semăna fizic cu ea, să fii sigur că nu va vorbi la fel şi nu va avea acelaşi caracter ca ea!
Si dupa atat timp inca mai tin la tine. Chiar daca esti acum cu ea, stiu ca iti e dor de mine.
Câteodată sincer mă întreb dacă aş pleca, mi-ai duce dorul măcar în clipa în care ai afla?
În viață greșeala se plătește.Nu cu bani, cu sentimente!
Să mă-npart pe jumătate, să-mi calc orgoliu' și să merg mai departe?!---- Ușor de zis, greu de făcut! -----
Ce e așa greu? Ce nu vezi? Sau te doare că singură însuți te trădezi?!
Exista intotdeauna acel cineva pe care il urasti fara a avea un motiv.
Am incercat de mii de ori sa-l uit, sa-l sterg din gandul meu, si reuseam, dar exact cand eu puteam sa uit de el, el ma cauta din nou.
Nothing's ever built to last.
M-am saturat sa tin mereu telefonul ala in mana si sa astept un mesaj de la tine.
-A trecut asa de mult timp de cand nu mai stiu cum te simti, daca esti bine, daca azi ai mancat ...stiu ti se par lucruri banale dar nu e asa, imi dores sa stiu ca esti bine, ca iti este dor de mine, de noi, imi doresc sa primesc acel mesaj "MI-ai lipsit, si fara tine nu imi este bine"
-Sau macar sa stiu ca esti bine, fericit chiar daca nu alaturi de mine ♥!
Si ma blochez mereu pe acea melodie, care imi vorbeste de tine, de noi ♥ Si o ascult de "n" ori fara sa ma saturi, si defiecare data cand o ascult simt aceleasi lucruri ♥
Nu mai are cum sa fie ce a fost odata
Nu mai are cum nu mai are niciodata
Nu regret nimic din ce am trait cu tine
Vreau tie in continuare sa iti fie bine
Niciodată nu da vina pe cineva în viaţă!
Oamenii buni îţi oferă Fericire.
Oamenii răi îţi oferă Experienţă.
Cei mai răi oameni îţi oferă o lecţie şi Cei mai buni oameni îţi oferă amintiri!
Întotdeauna mi-a fost teamă că o să-i pierd pe cei pe care îi iubesc. Câteodată mă întreb, e oare cineva căruia îi e teamă să nu mă piardă?
Câteodată mi-aş dori să pot citi minţile. Nu pentru a vedea ce cred oamenii despre mine. Dar să mă asigur că nu îmi pierd timpul cu oamenii cărora nu le pasă!
~ Gandeste ca un adult. Iubeste ca un adolescent.Zambeste ca un copil®
Cică mai vorbim. Dar nici unul nu sună... Cică ne iubim, atunci de ce nu trimiți mesaj cu noapte bună!?
O iubire nu se poate uita aşa uşor cum cred alţii!
A venit iarna. Nu se mai poartă single, se merge pe principiul : încălzeşte-mă tu iarna asta, că la vară îţi fac eu vânt!
Nu vreau sa cred, da' cerul e mai aproape decat el
Nu, nu vreau sa ii zic cat imi e de greu fara el!
Te iubesc pentru ca te plac?
? Te iubesc pentru ca ma faci sa zambesc?
? Te iubesc pentru ca ma intelegi?
? Te iubesc pentru ca ma sprijini?
? Te iubesc pentru ca ma suporti?
? Te iubesc pentru ca ma faci sa tremur?
? Te iubesc pentru ca ma gandesc la tine?
? Te iubesc pentru ca ma faci sa plang?
? Te iubesc pentru ca ma faci sa simt ca traiesc?
? Te iubesc pentru ca ma faci sa reactionez?
? Te iubesc cand sunt cu tine?
? Te iubesc pentru ca am invatat ce e aia iubire?
? Te iubesc pentru ca ma faci sa fiu eu?
? Te iubesc pentru ca imi faci inima sa bata?
? Te iubesc pentru ca nu m-ai respins?
? Te iubesc pentru ca m-ai ajutat sa devin puternica?
? Te iubesc pentru tot ce s-a intamplat?
? Te iubesc pentru ca fara u as fii pierduta?
? Te iubesc pentru ca esti parte din mine?
? Te iubesc pentru ca m-ai ajutat sa nu cad?
? Te iubesc pentru ca….pur si simpu…Te iubesc?
Si crede-ma ca vreau ce e al meu, inapoi. zambetul, visele si restul.
Nu ma consola te rog...numai imi adu` aminte`! ``Numai imi spune ca sunt tanara,ca am toata viata inainte`!
Vorbele inseala dar reactiile te scot din minti
" Sunt poveşti, sunt cuvinte, sunt multe şi multe clipe. Sunt versuri, sunt filme... în care te regăseşti tu... pe tine! "
Oricât de mult încerc unele lucruri nu se mai pot schimba, șterge, uita. dar viața merge înainte...
Si stiu ca niciodata nu o sa te schimbi. Dar totusi, ceva ne leaga ♥.
Nu renunț la cuvinte, lucrurile sunt simple, când iubești o arați, se vede, se simte!
Daca vrei sa cunosti ceva, trebuie sa-i stii limitele.
E usor sa treci peste tot ce se vorbeste, chiar si lumea se intreaba: De ce oare ea zambeste? ♥
As vrea ca iubirea sa fie logica, o problema de matematica, un exercitiu simplu, o poezie ce o reciti la ora de romana.insa nu, e doar un gand amar. plin de resentimente ce ramane pentru totdeauna nerezolvata...
~ Supravieţuim din amintiri, dar uneori supravieţuim cu ajutorul uitării.
Nu te mai compara cu altii`. ca tu esti totu`. Nimenii niciodata n`o sa poataa sa-ti ia locul`!
lumea e plina de cei ce te privesc de sus,ca pe cei mici,
In loc sa iti intinda o mana sa poti si tu sa te ridici...
Nu te-a durut atat de mult ca nu ai avut destule hartii,
Dar ti s-a rupt inima-n doua cand te-au tradat prietenii,
Pui suflet ca proasta,ce are în cap nu ai nici o idee!
Vreau să mai vorbiim măcar pe mess,mă mulţumesc cu atât dacă nu am de ales.
Indiferent cat de rau ne raneste un lucru, uneori renuntarea la el doare si mai tare
Tu tzineai Mult la el,º• Va protejatzi Unul pe altul Dar acum A venit timpul, cand viata iti da Sah`matul.º•
Si nu ma intreba pana unde merg, pentru ce iubesc, ca-s capabila sa intorc tot pamantul invers!
Doar pentru ca sunt tacuta - nu inseamna ca nu am multe de zis.
Doar pentru ca par fericita - nu inseamna ca totul e bine.
Doar pentru ca iert - nu inseamna ca uit.
Doar pentru ca nu te ascult - nu inseamna ca nu imi pasa.
Doar pentru ca nu imi arat sentimentele - nu inseamna ca nu am sentimente.
Doar pentru ca nu spun ca te iubesc - nu inseamna ca nu o fac.
Prima dragoste nu, nu se uita niciodata,". pentru ca mereu. vom avea ceva pus deoparte pentru prima persoana care ne-a patruns in inima si ne-a facut sa simtim...Si nu se uita mai ales cand acea persoana tot vine si pleaca din viata ta.
# Ai fugit când mi-a fost greu deşi tu m-ai învăţat că ce spun alţii nu contează, de data asta a contat.
Asta ai ales, asta a fost viata ta ` `Tu ai ales sa ramai cu ea`!
As vrea sa stam la masa, fata in fata, sa ii spun tot ce ma apasa!
Sa nu crezi ca.mi pare rau ca te-am iubit sh nici nu plang ca ne-am desp. Tot ce`mi doresc Sh din SufleT tare mulT e sa uiT ziua in care te-am Cunoscut`