| maduumaduu a întrebat:

Vreau si eu status-uri pentru un baiat pe care il iubesc mai mult decat orice pe lumea asta.si el isi bate joc de mine... ceva de genu sa inteleaga ca il iubesc? dau funda:X:! va rog mult astept raspunsuri!:*

Răspuns Câştigător
| lo a răspuns:

De ce te faci singura sa suferi?
Crezi ca daca stie ca-l iubesti o sa inceteze sa-si mai bata joc de tine? Esti constienta ca te poate face mai rau sa suferi!? Mai bine cauta statusuri care sa-i dea de inteles ca ii esti indiferenta indiferent ce va face! Uita-l ca vei gasi pe cineva care stie sa te faca fericita, care va aprecia iubirea ta! Ridica fruntea sus si mergi mai departe.Nu mai iubi mai mult decat orice, iubeste cu masura si vei primi respect; si vei fi si mai stimata!

8 răspunsuri:
| Girl a răspuns:

Http://annamarya15.wordpress.com/
sper sa gasesti ce iti place:*

Răspuns utilizator avertizat
| Deutzaaaaaa a răspuns:

Scriei asa:"te iubesc foarte muult si te voi iubii mereu";"daca tu iti dati joc de mine imi dau seana ca nu ma iubesti si nu mai are rost sa stam impreuna!" cam atatea stiu sper ca te-am ajutat

| Anne_8887 a răspuns:

Daca isi bate joc de tine de ce vrei sa ii arati ca il iubesti? Va crede ca te are la mana. Mai bine ii arati ca esti indiferenta fata de el, indiferenta doare cel mai tare!winking

| anitablondina a răspuns:

Te iubesc enorm Te iubesc cand dorm Te iubesc in vis Te iubesc in scris Te iubesc in plans Te iubesc in ras Te iubesc in mers Te iubesc cand cresc Te iubesc mereu Pe cuvantul meu... big hug

| andrada_6572 a răspuns:

Fata mi-a placut si mie de un baiat foarte mult dar el o placea pe alta si de mine doar se folosea (isi batea joc) si l-am lasat in pace chiar daca mi-a fost foarte greu si am suferit foarte mult. dupa un an dupa ce s-a despartit de acea fata a inceput iar sa se foloseasca de mine m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el prima data nu am vrut iar dupa aceea am acceptat si dupa 2 zile mi-a spus ca nu mai vrea sa fim impreuna iar eu atunci i-am spus ''eu te-am iubit si te iubesc foarte mult si as fi facut orice sa ramanem impreuna dar daca tie ti-a palcut doar sa iti bati joc treaba ta faci ce vrei de acum in colo nu mai ma intereseaza persoana ta si oricat as vrea sa ne impacam nu o mai pot face si mai bine prefer sa stau sa te privesc sa sufar si sa stiu ca nu te pot avea decat sa stiu ca esti al meu si ca iti bati joc de mine.'' Cu acest mesaj l-am facut sa isi dea seama cat de mult tin eu la el si l-am facut sa ma iubesca si acum suntem impreuna si ne iubim foarte mult.a si am uitat sa-ti spun ca eu in tot acest timp pana sa fim impreuna eram foarte indiferenta cu el si in plus imi facusem si eu prieten si cred ca si aceste doua lucruri l-a facut sa fie altfel.deci in concluzie rabdarea si timpul insotite de putina indiferenta si un mesaj foarte induiosator te poate face fericita. sper ca intr-o zi sa-si dea si el seama cat de mult tii u la el si sa fiti fericiti

| andrada_6572 a răspuns:

Daca vrei sa-ti spun mai multe lasa-mi id-ul tau