Buna scumpa :*.
Uite cateva :
Te iubesc dar las ca-mi trece.
* Nu ma mai intereseaza cum zambesti.
*Nu`ti promit nimic, dar gandeste`te un pic... Nu ma ai pe mine, nu ai nimic!
*Și când te văd întâmplător mi.aduc aminte tot ce. a fost, dar uitându. mă înapoi îmi zic. chiar n.are niciun rost!
*Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza.
*E luni 29, suna ocupat la telefon;
Vorbesc cu altu ca-ntre noi devine monoton.
*Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
*Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge, demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi:X
*si poti sa tipi, ca nu te aud, si poti sa plangi, ca nu te vad, si poti sa pleci, ca nu te caut, si poti sa mori, ca nu imi pasa!
*Ma vrei inapoi? Eu nu, Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut.
*Si n-am uitat, cat am plans de fapt, cat am regretat, am realizat ca tot ce-i bine nu tine mereu cu tine, retine, dar nu uita ca intr-un final orice rau e ucis de`un bine!
*Vreau sa stii ca mi se rupe de ce faci, de ce zici de ce vrei, ma'ntelegi, sau macar incerci sa-ntelegi, ca mi s rupe de ce spui, ce faci in orice fel, spune-mi daca ma-ntelegi, sa ti-o spun altfel!
*Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?
*cand nu o sa mai fiu, poate ca atunci o sa-ti dai seama ce'ai avut.
*Tu te mai suporti? eu nu te mai suport!
*Tu crezi ca te crezi in stare, da` esti departe. lasa
-
Ai fost un prost, nu trebuia sa o visezi, trebuia sa o iubesti!
*
Daca ai nevoie de mine, numai sunt aici
*Poti sa apartii oricui, nu e treaba mea
*Faze din astea sa i le faci lu' mata! : )
*"Daca tu imi arati ca nu iti pasa.Eu iti arat ca pot fara tine... "
*Te doare cand vezi ca nu imi pasa.Si iti zic mereu "Nu mai conteaza. lasa"
-
Dar sa nu uiti niciodata...nu esti tu unicul."
-
Ca ai probleme mai ales - ia zi "Mai da'le'n mortii lor".
Uite aici citeva statusuri:
Te'am iubit de la'n ceput si mi-am dat seama prea tarziu, eu traiesc si fara tine dar tu nu poti fara mine
Unii sunt prea fraeri sa vada...prea fraeri sa inteleaga...ca mie nu imi pasa.
Am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
Ii pasa, dar vrea sa arate ca`i indiferenta, e rea, dar incearca sa fie buna, pastreaza distanta dar mereu e aproape.
Indiferenta ta raneste sufletele altora
Puteai sa te fi indoit de orice...Chiar si de increderea pentru mine. Dar de dragoste ce ti-o purta nu trebuia sa te indoiesti nicioadata...aici e cea mai mare greseala a ta.
Din tot ce’a fost intre noi nimic nu regret sh parca nici acum nu’mi vine sa cred ca nu te mai vreau."
Lumea vorbeste prostii ca sa te schimbe si te minte.numai tu poti vedea si dincolo de cuvinte
As vrea sa simti cât te iubesc sa-ntelegi cât îmi doresc sa crezi în mine …
Am trecut prin multe si-am sperat sa-nveti sa crezi în mine de-ai privi adânc în ochii mei ai vedea ce-nsemni pentru mine
Chiar daca iti gresesc...chiar daca sunt momente cand iti lipsesc sa nu uiti sunt langa tine si te iubesc
Daca ai o fata ce sincer te iubeste Nu gresi sa o lovesti, pentru tine ea traieste!
Regreti? Regreta! Pt ca acum e prea tarziu am plecat si n. o sa my vin. tu plangi mie`mi vine sa rad e neplacut dar gandeste`te ca a fost invers in trecut.\
sa faci diferenta intre alte fete si fata ta, sa stii ca toate te vor, dar niciuna nu te iubeste ca ea'
mi place zambetul tau si chipul tau de copil, Imi place parfumul tau, imi place cum te imbraci Imi place cand razi, cand plangi, cand taci;
Nu am nevoie sa mi se`arate vreun drum sau sa fiu invatata cum sa gandesc acum
Ambitia te ajuta dar orgoliul te distruge
uneori viata e de ne'nteles ea nu iarta, iar tu n'ai de ales
iti va fi dor poate'ntr'o zi cand, auzindu'mi glasul, vei sti ca nu am sa revin.==> destinul meu e altul
poti sa fii frumos cat 10 daca n'ai talent esti rece
sa poti sa fii tare, chiar daca inima te doare sa poti sa zambesti atunci cand sufletul iti plange. aceasta este arta de a invinge.
Daca as putea fi acolo n`ar mai fi asa Si fac pariu ca prezenta mea ar schimba ceva Si sti ca ma lupt si indiferent ca sunt departe Sufletul meu e acolo si nimic nu ne desparte`!"
Din tot ce`a fost nu regret nimic Dar acum regeret ca nu putem fi impreuna Shtyy ai fost totul pentru mine
Iar am iesit pe strazi in casa nu mai rezist De astazi tin regim de vise, sa te uit mi-am promis
Nici0data nu e prea tarziu`! toate trebuie` sa le`ncerci, incearca`le pe viu! CAnd t0ti prefacutii se prefac ca` stiu. ridica doar degetu` mijlociu`?!
opusul vietii nu este moartea ci indiferenta! Plus ca stim cu totii indiferenta doare cel mai mult
eşi de pe mess că îmi respiri aerul
Doamne… fă-mă pasăre să mă pot căca pe toţi
Aş vrea să fiu cum o să fiu… aşa că lăsaţi-mă să trăiesc aşa cum ştiu…lăsaţi-mă să fac şi bune şi rele…ca să ştiu măcar că sunt greşelile mele…
Priteni falsi sa dea BUZZ, astazi fac prezenta! "
Aspir……. la o viata mai buna…
Nu am nevoie d un BAIAT sa ma simt bine, nu am nevoie de un paznic in jurul meu, am nevoie doar d LIBERTATE si d a putea fi EU
As vrea sa cred vrajeala ta, Dar tot ce-mi spui e BLA BLA BLA. Decat sa ma tot vrajesti.Mai bine ar fi sa-mi spui ca ma iubesti
Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine o alta COPIE!
Minti ieftin si prost, iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in minte
Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea
Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?
Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste!
Am trecut peste ce a fost mai greu.Si nu mi-a pasat ca la bine ati fost cu mine si ca m-ati lasat la greu Am trecut peste asta inca o data. Dar acum sunt o alta fata
Banii nu fac fericirea, o cumpara gata facuta.
Eu nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare minut
Ar trebui sa inveti sa apreciezi ce ai langa tine, Ar trebui sa ma respecti, stii bine.Nu vreau sa te oblig sa stai langa mine. Dar daca tot o faci, fa-ma sa ma simt bine!
asta a fost
sper satefi ajutat
funda***
Fii atent sa vezi cum doare, cand o sa ma vezi nepasatoare!
Indiferenta mea, te v-a lovi puternic in piept. Atunci iti vei da seama ca nu mai pot sa te mai iert.
Si te doare când vezi ca nu-mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.
Ne iubim, stii? Si asta conteaza! Hai pa! Nu te baga, nu te intereseaza!
Puteti sa ne barfiti pe noi, da stiti? E povestea noastra in care doar noi suntem eroihappy
Nu uita, ca tu ai ales sa te-ndepartezi. Ti-am zis ca daca o faci nu o sa ma mai vezi.
Si toti ma intreaba ce s-a intamplat... Le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l-am uitat"!
Zambeste si arata-le ca nu-ti pasa. Zambeste chiar daca treci printr-o pasa proasta!
http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
E ca o poveste, in care suntem doar noi doi E ca o poveste, sclipiri de stele printre noi :X
Vreau sa alerg dar stau pe loc straight face ma simt nebun dar nu-s deloc Vorbesc cu mine dar nu m-aud as vrea sa plang, dar totusi rad! oh go on
Mi-e dor de simplele banalitati pe care le faceai, mi-e dor de simplu "te iubesc" pe care mi-l spuneai
Viata merge inainte dar continui sa visezday dreaming
Plec dar o sa ma intorc[ candva ] Plang o sa rad[ candva ] Nu`mi pasa dar mi-a pasat[ candva ] Nu mi`e bine dar o sa`mi fie [candva]
Vad pe tavan un mare curcubeu, m-am ratacit in universul meu, oricat de aiurea ti-ar parea, viata-i frumoasa cand stii sa profiti de eahappy!`
Si eu am plans, si eu am ras Si eu am rabdat! Insa, si cu lacrimi in ochi Tot am luptat!; x
Nu mi-am aratat si nu imi voi arata niciodata suferinta! Zambesc mereu, si nu imi pierd credinta!
am decis să fac ceva inteligent, să uit complet şi să trăiesc pentru moment! love struck
A-nceput cu o privire Nimic mai mult Apoi incet, incet Am continuat cu un sarut Am crezut ca e un joc Si am inceput sa-l joc Si acum realizez Ca e primul joc in care am noroc :X
fiecare are un vis, un nume, si o poveste de scris... Are o viata de indurat, o secunda si s-a terminat [big grin]
Toata judecata unei femei nu valoreaza cat zambetul unui barbat!
Nu-mi doream sa simt iubirea…acum o am in gand…in final ramane amintirea…risipita-n vant sad
Oamenii pot uita ce-ai facut sau ce ai zis, dar niciodata nu vor uita cum i-ai facut sa se simta...
Renunţă la prima abatere, pentru a nu fi dezamăgită!
În dragoste este mai uşor să renunţi la sentimente, decât să pierzi o obişnuinţă!
O viata- ntreaga, alb si negru, S-o colorez n-am nici un drept.
the earth is full. go home!
Altii au disparut, dar inca-mi amintesc cu drag de ei in ciuda faptului ca`i vad doar in fotografii. Ii respect pentru c`au fost acolo intr-o zi
mi-am dat seama ca nu mereu Iubirea trece si prin focsad
Si inca ma gandesc la noi, la tot ce a fost odata, la cat am luptat pentru amandoi dar las timpul acum sa treaca...
Cât de frumos este să poţi spune din nou că eşti fericit, că te simţi iubit.Amintindu-ţi de trecut, şi cât de greu peste toate ai trecut!
Am inteles ca esti trist, dar cu noi ceilalti ce ai?
Sunt poveşti, sunt cuvinte, sunt multe, şi multe clipe.Sunt versuri, sunt filme.In care te regăseşti tu, pe tine!
E iar octombrie si ploua marunt, Am mai pierdut o vara sperand.
Te indragostesti, iubesti, simti ca plutesti... La final zdrobesti ce-ai inceput sa construiesti!
Te indragostesti, iubesti, simti ca plutesti... La final zdrobesti ce-ai inceput sa construiesti!
Viata nu-i roz! Eu o vopsesc în verde! Am pierdut tot! Deci nu mai am ce pierde!
Intr-o lume fara contur Numai formele conteaza!
Tu nu iubesti tu doar vorbesti si cand e nevoie de tine lipsesti!
Iti va fi dor poate'ntr'o zi cand, auzindu'mi glasul, vei sti ca nu am sa revin. destinul meu e altul