Lasa mai nu aduce la nimic bun statusurile astea lasa ca am trecut si eu prin asta tiam mai citit intrebarile si iti spun daca tea parasit nu te mai chinui sa o intorci n-are rost daca ea va dori se va intoarce da tu fii indiferent lasa sa faca ce vrea sa f*** cu cine vrea fii indiferent las-o ca fete mai sunt am fost si eu un prost si ma tineam de urma ei si am zis da si p*** sunt un chine sau ce n-am pierdut nimic la ea fii barbat si nu fa gresiala care am facut-o eu no mai suna uito definitiv e si te distreaza si o sa uiti o sa vezi lasa ca va veni si timpul chind tu vei fi fericit si ea va suferii las-o in pace ca o sa mai gasesti 1000 dealde dinsa succes si nu te mai plinge
Ea inca - iubeste El rade, se tot prosteste Ea in parfumul lui se ameteste El n-o mai iubeste, Ea din vis nu se trezeste
Oare iti mai pasa? Oare iti mai amintesti? De noi, chiar daca intre timp stiu ca traiesti alte povesti
Astept sa iti para rau, atunci cand nu te mai poti intoarce in trecut, dar candva te vei ruga de mine sa fie ca la inceput!
andreea1996 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: