| dincolodevise a întrebat:

Vreau si eu statusuri noi.pentru cele mai frumoase dau funda! mersi:*

4 răspunsuri:
| Đϋffγ a răspuns:

Http://sweety-things.weebly.com/ ai aici o multime :x

| MiyruNa a răspuns:

-Esti mai zdreanta decat presu matii de la intrare:*.
-Si te asteptai sa te astepte...
-As vrea,sa vezi eu pot si fara tinewinking
-Eram doar un copil cretin ce credea in destin.oh go on
-Vise, iubire, emotii.Pe care se pare ca le stim cu totii.
-Totul a fost ceva magic,si cum magia nu exista, a fost doar o iluziesad.
-Ii cantau ingerii la harpe, Ar fi mers cu el si.n gaura de sarpe.Doar sa.l tina in brate si s.auda in noapte, din gura lui cele mai f-frumoase soapte.
-Nu intelegi cum ieri era dependeta azi nepasare.straight face
-See i met him on the beach, in the summer it was hot :X we were c-hilling in the island breeze then he whispered in my ear.
-Poate că ţii la mine, poate chiar mă iubeşti sau poate o să plec mai repede, asta.i tot ce îţi doreşti.
-Tot la mine vi, tot la mine tii.
-Barbaţii sunt precum pantofii! Foarte puţini merită păstraţi mai mult de un sezon.
-Vreau să păşesc în ţara lui Alice să fiu cu 2 mile mai aproape de paradis.
-Si, imi dai un foc sa aprindem o discutiesmug?
Sper sa.ti placa:*Pa`pahappy

| Paradissss a răspuns:

1)Si ne-am promis ca daca unu` cade, cadem amandoi!♥
2)❤ Si viata linga tine e cea mai frumoasa❤ [Te iubesc]
3)❤ Te iubesc atât de mult încât, când lumea mă întreabă ce e iubirea, le zic să se uite la tine! ❤ [ Mi'e dor de tine! ]
4)❤- Daca vei cadea voi incerca sa te ridic, daca nu voi putea ma voi aseza linga tine! [ Te iubesc ]! ❤
5)❤ Pentru că doar ție iți datorez cele mai frumoase clipe din viata mea,! ❤ Te iubesc! :*
6)❤ Tu ești cea mai frumoasă parte din mine! 33
11)Nu exista sentiment mai frumos decit atunci cind trebuie sa pleci de linga persiana iubita dar ea iti spune :
-Mai stai inca putin!♥
12)Самое лучшее в парне - это парфюм.
Такой, чтоб прям крышу сносило)
13)Nu toti cei care zimbesc sunt fericiti!
14)Mai bine iti pierzi orgoliu, decit persoana iubita ♥!
15)"- Ai vreun regret?
- Sincer?! Da.
- Care?
- Că am pus suflet acolo, unde trebuia să întorc spatele."
16)- Te iubesc!
- Chiar si cind ne certam?
- Te iubesc si cind ne certam, te iubesc si cind nu vorbim, te iubesc chiar si acum, cind sunt suparat pe tine!
17)M-a iubit și el cîndva, eu îl iubesc și-acum!
18)Я ненавижу себя за то, что не могу наплевать на человека, которому по сути на меня всё равно!
19)Si sunt momente cand vreau doar sa ascult melodia ce ma alina cand ne certam!
20)Am obosit să încerc să te ţin lânga mine. Vrei să fii aici, bine, dacă nu, nu si gata!

Parca acestea sunt cele mai noi, am eu mai multe dar tie te-am dat doar citeva din ele.Sunt dintr-o grupa de pe odnoklassniki, este cea mai populara grupa.Asa cred eu.