Nu trebuie sa-i ceri o pauza, nu ai de ce. Poate s-a gandit ca avand 18 ani, vrei sa-ti incepi viata sexuala. Nu astepta sa deschida el aceasta discutie, ci vorbeste tu cu el despre asta si spune-i ca inca nu esti pregatita si ca inca nu vrei. Acum o sa-ti dai seama daca tine cu adevarat la tine, daca o sa te astepte pana o sa fi tu pregatita sau nu...
Virgina la 18 ani? Doamne, am auzit-o si pe asta.Bravo tie.Dar totusi incepeti viata sexuala. Daca mai stai asa va veni o vreme cand nu ai sa mai vrei deloc sa faci dragoste.Fa dragoste.Este asa de placut.
Pai ai 18 ani...mi se pare ft ok sa iti incepi viata sexuala dar doar daca vrei cu adevarat, daca nu mai bie desparte-te de el ca nu tii cu adv la el si it gasesti pe candva cu care poti sal iubesti si sa iti incepi viata sexuala
Sper ca te-am ajutat:*
Daca nu-l iubesti sa NU faci asta(parerea mea) doar pentru a scapa de virginitate...ar fi pacat sa ai prima experienta cu cineva pentru care nu ai sentimente profunde... daca chiar il iubesti si simti ca si el t eiubeste da-i drumul
succes
Fa acest pas numai daca esti pregatita, nu simtindu-te presata de un anumit fapt. Daca o faci numia ca te simti presata atuni u deoarece vei regreta! Cand te simti pregatita este cel mai bine!
Virgina la 18 ani :O fata esti mare incepeti viata sexuala baiatul te iubeste si daca te respecta cum zici u este foarte bine fal si pe el fericit
Daca a stat 5 luni cu tine fara sex...inseamna ca te iubeste...deci merita macar sex de mila!
Daca zici ca te respecta si tu crezi ca nu e momentul sa incepi viata sexuala sigur va intelege hatararea ta. Daca nu, inseamna ca nu te merita.
sex de mila)
revenind la subiect,
trebuia sa vorbesti cu el, despre asta,
daca o sa i ceri o pauza in relatie,
el o sa creada ca te ai racit de el,
sau o sa creada ca ai pe altcineva.
o sa renunte la tine,
se va duce la alta,
asta vrei?
dai blana.
linarkfts întreabă: