| valutsy a întrebat:

Vreau si eu un raspuns din partea baietilorbig grin
Daca unui baiat pe care il plac si stiu sigur ca si el ma place, dar cu care nu sunt si care s`a "jucat"cu mine, m-a lasat sa`mi fac sperante, mi-a promis ca o sa fim impreuna si chesti din astea, aseara lasandu`ma fara cuvinte... mi-a distrus toate sperantele, i`as trimite un mesaj care ar suna cam asa"sper sa te bucuri de fetele din viata ta si sa-ti traiesti viata cum iti place.Eu am fost doar o proaste...nu imi pare raw de nimic decat de faptul ca am fost atat naiva si proasta incat am crezut ca iti pasa. mie mila doar de fata care o sa se mai uite la tine, sa nu fie o proasta cum am fost eu"
Crede`ti ca as putea sa-l fac sa-i para rau? nu vr sa`si ceara scuze ci doar sa il doara un pic, vreau sa-l mustre constiintabatting eyelashes
As putea reusi cu un mesaj d`asta?:-D

Răspuns Câştigător
| cosminnnellu a răspuns:

Salut nu valutsy nu ii va parea rau momentan pentru ca e prea prost sa realizeze importanta mesajului,spre bucuria ta ii va parea rau cand va pati si el la fel,ca stai u linistita ca la fraieri dintrajtia se intoarce roata si va iubi si el o fata care il va lasa cu ochii in soare si atunci isi va aminti mesajul tau si va realiza importanta cuvintelor si te va regreta foarte mult,dupa aia de frica se va face usa de biserica, stai u linistita ca toti fraierii ajtia isi gasesc nasu pana la urma si ca un sfat bun nu mai pune suflet asa prima mai intai asigura-te ca merita si ca nu se joaca cu sentimentele tale ca sunt destui dobitoci, ai grija de tine pup:* funda?:X

6 răspunsuri:
| Betty18 a răspuns:

Nu-i va pasa de mesajul tau si vei arata ca inca iti mai pasa de el. e mai bine sa il tratezi cu INDIFERENTA!

| cosmin21 a răspuns:

Din descrierea ta pare un baiat care umbla cu cate o fata si dupa aia o lasa, deci sigur nu o sa ii pese de msj tau.

| TimisoaraKBOOOM a răspuns:

Pai...tipul asta ori e baiat ori e...nu gasesc cuvantul potrivit; In fine.Incearca alt mesaj. Fa`l mai dur si dupa aceea nu-l mai baga in seama, trateaza`l cum te-a tratat si pe tine cand ti-a spulberat visele pe scurt cu indiferenta. Succes si nu iti doresc alti prieteni ca el :*

| PupicelT a răspuns:

Hmmm. nu stiu ce sa zic. Depinde ce gen de baiat e... daca e unu din ala care nu cauta nimic serios, ci doar fete de distractie, lasa`l in pace, scapa de el.winking

| PupicelT a răspuns:

A, scuze.Stii...eu sunt fata.N`am fost atenta. Vreau si eu un raspuns din partea baietilor. Scuze. happy

| Barbie_7633 a răspuns:

Chiar daca sunt fata as vrea sa iti dau un sfat... daca i-ai trimite un asemea mesaj ar fi fericit pentru ca din acest mesaj se intelge ca inca il mai placi chiar daca nu recunosti si ar sti ca a reusit ceea ce si-a propus adica sa te faca sa suferi eu as zice sa nu ii trimiti niciun mesaj si sa iti gasesti pe altcineva si sa iesiti unde sti ca iese el cu prietenii si sa ii arati ca l-ai uitat asta l-ar durea mai tare decat orice palmawinking
Este doar un sfat, tu il cunosti mult mai binewinking