| Fatacredincioasa a întrebat:

Vreau si eu un sfat in legatura cu probl mea. Faza e ca am un iubit de aproape 2 luni si sunt foarte geloasa de exemplu a trebuit sa mearga la balul bobocilor cu niste prieteni si am facut ca toate alea in gandul meu dar ma rog. Vreau sa stiu parerea voastra daca gagicul vostru ar iesi cu altele sau ar merge la film cu alta fata v ati supara? Plz, dau funda. (As prefera un rasp de la o fata)

12 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Te inteleg perfect, dar gelozia nu duce nicaieri, crede-ma ca si eu am fost o fata foarte geloasa! Insa, in timp am invatat ca nu ai de ce sa te stresezi, daca vrea sa te insele, te insala, indiferet cat de geloasa ai fi. Daca o sa contiunui sa il presezi cu gelozia va incepe sa iti ascunda lucruri, nesemnificative poate de firca sa nu faci crize, iar cu timpul se va indeparta de tine. In schimb daca face ce ai zis tu, sa iasa la film sau in oras cu alta fata doar ei doi, nu mi-ar prea placea. Daca m-ar invita si pe mine sa merg cu ei ar fi ok, dar altfel e naspa.Inseamna ca nu are rost sa mai continui cu el, daca ati discutat ca te deranjaza iar el continua sa faca la fel. Mereu cand esti geloasa pe lucruri marunte, gandeste-te ca daca vrea sa te insele oricum te insala si o sa afli, dar daca esti fata de treaba si iti stapanesti nervii va avea mai multa incredere in tine si iti va spune mai multe.Bafta!

| JohnnyBi a răspuns:

Https://dexonline.ro/definitie/gelozie

dupa definitie tie iti lipseste ceva. si anume creierul. pardon, increderea (sunt ironic).

femeie: vrei o relatie, asta inseamna RESPECT si INCREDERE. SI nu sau. nu ai incredere, aia nu e o relatie. e o porcarie. asa ca: ori inveti sa ai incredere, si dispare gelozia, ori da-i papucii, il chinui si pe el si pe tine. increderea o arunci ca la pescuit si vezi daca merita persoana acea incredere. daca nu, next

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Imi pare rau dar tu NU ai nici un drept sa ii interzici, NU ai dreptul nici macar sa indraznesti sa te gandesti sa ii interzici sa iasa cu baietii lui.Baiatul are tot dreptul sa iasa cu prietenii lui, NICIODATA un partener (atat cazul fetei cat si al baiatului) sa NU faca uriasa greseala de a pune partenerul inaintea prieteniilor, NICIODATA! Daca astept raspuns de la fete, este egal cu zero pentru ca majoritatea gandesc ca tine, eu iti spun din perspectiva unui barbat care a trecut prin cearsafuri si stie cum sa joace pe degete fetele si felul cum gandesc fetele.sunteti tineri, sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri, nu iti convine relatia? iesi afara, presupun ca sti unde e usa. Dar tu NU ai dreptul sa ceri socoteala pentru ce face el, lucru valabil si viceversa

| AnaGabriela0000 a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Mergi la psiholog, plissss!

| Broadband a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Omule esti penal cu atatea cearsafuri crezi ca toti vor sa ****?
scuze expresia
mai vrem si o fata sa avem un sprijin si ce strange in brate nu sa **** mereu happy

| RAY a răspuns:

Parerea mea este ca increderea la voi in relatie nu e puternica tu te indoiesti de el ceea ce nu-i bine mai ales ca sunt doar 2 luni, normal ca as las-o ca as avea incredere in ea, daca nu as avea nu sta cu ea de la bun inceut

| corbulalbrosu a răspuns:

Gelozia ta nu este sanatoasa, insa nici comportamentul lui nu poate fi acceptat in cazul in care isi petrece o parte din timp alaturi de alte fete, binenteles in cazul in care intre voi 2 exista o relatie adevarata si stabila de cuplu.

| mentholinks a răspuns:

Depinde de ce fel de fată este. Sunt și care acceptă mult mai multe.

| Florentina9210 a răspuns:

Ma, sincer daca il iubesc, normal ca m-ar deranja. Am si eu o doza de gelozie. Dar sa nu se invete baiatul sa iasa cu altele ca nu mai primeste mancare calda rolling on the floor Si stai tu linistita ca daca e sa aiba capul prost, il are si cu tine de mana!

| Oana92 a răspuns:

Da, m-as supara daca iubitul meu ar iesi in oras sau la film cu o alta fata. Nu trebuie sa faca sex cu alta pentru a considera ca m-a inselat.

DAR nu m-as supara daca ar dansa cu una la un eveniment sau daca ar discuta si cu fete. Nu sunt absurda!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Oana92):

Nici daca e urata rau? Recunoaste ca daca ar fi urata foc nu te-ar deranja in aceeasi masura.

| ToKen a răspuns:

Nu's fata, da' gelozia vine din nesiguranta. Deci da.