| mitzareal a întrebat:

Vreau si eu un sfat nu stiu ce sa aleg ajutati-ma va rog: cea foarte frumoasa pe care o plac dar ea are prieten si cu toate astea cred ca si ea ma place, prietena mea care arata foarte bine cu care mi-am dorit foarte mult relatia dar care ma cam enerveaza e prea proasta ca sa zic asastraight face si inainte daca o cautam eu bine daca nu ma suna sau vb pe mess cand isi aducea ea aminte, sau prietena mea cea mai buna care nu e chiar asa de frumoasa insa se poarta foarte frumos cu mine vorbim despre orice ne cunoastem foarte bine unu pe altu si tocmai mi-a zis ca ma place foarte multstraight face nu stiu ce sa fac help!straight face

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Te sfatuiesc sa ramai exact cum esti,sa nu schimbi nimic.
De ce?
Cu prietena cea mai buna,risti sa strici o prietenie frumoasa,nu veti mai fi niciodata la fel daca va complicati in povesti de dragoste,unul din voi va fi ranit si va pleca...
Cu fata cea frumoasa,stai pe coada ta,are prieten,nu desparti perechi,ce faci tu azi,ti se va face tie maine,exista niste reguli nescrise si viata pedepseste sau recompenseaza,datoare nu ramane niciodata,fii sigur de asta.
Ai prietena si foarte urat ca vorbesti despre ea cum vorbesti,adu-ti aminte cat ti-a placut si ai vrut sa fii cu ea la inceput,daca te-ai saturat, mai bine las-o, decat sa gandesti despre ea asa cum gandesti.Mai bine te-ai bucura si ai respecta libertatea pe care ti-o ofera,putine fete reusesc sa fie atat de degajate intr-o relatie,de obicei te preseaza si te innebunesc cu mesaje,bip-uri,mess si fb!
Este clar ca nu esti indragostit,motiv pentru care,te sfatuiesc sa ramai cum esti, sa incerci sau sa-ti faci relatia pe care o ai mai buna sau s-o sfarsesti si sa ai rabdare sa apara o fata, in fata careia imaginea celorlalte se va sterge instantaneu din mintea ta!
Acea fata va fi cea mai potrivita si nici una din cele pe care le-ai enumerat aici.
Poate ai inteles!

| underground05 a răspuns:

Wouhhhh...pana cand iei o decizie...invata sa legi o fraza.