| PiTik0t a întrebat:

Vreau si eu un sfat sa deschis un noi mall in Bucuresti Sun plaza si in cinstea deschideri sa tinut concert sambata si duminika dar asta nu e important un tovaras mai vechi al une prietene de ale mele mi-a cerut nr de tel si id me mess i ia-l dat. dupa 10 minute m-a rugat sa merg cu el la magazin am ajuns inapoi exact ininte cu 2 min de inceperea concertului. m-a luat de mana si mereu imi zimbea am zis ca na ma cred o prietena dar dupa ce in timpul concertului m-a tinut mereu in brate ...inainte de a plecat acasa m-a tras deoparte si ma satutat nu am styut cum sa reactionez atunci si acum nu mai inteleg nimic sunt un pic confuza vreau un sfat de fapt cat mai multe eu simt o atrctie pentru el dar asta a fost de mult zi pe zi ce trece e tot mai frumos si de felul cum imi vorbeste nu mai spun happy pls sfat dau finditsa

Răspuns Câştigător
| fluturasul a răspuns:

Eu cred ca tie ti s-au cam aprins calaciele dupa el. Cu siguranta el vrea sa fie cu tine numai ca uni baieti sunt mai indrazneti decat alti si nu se reduc doar la a flirtra ci actioneaza direct. Si eu am simtit genul ala de atractie pentru un baiat si mai tarziu dupa cateva luni de relatie s-a transformat in dragoste. Incearca poate merge.

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu inteleg mai nimic din postarea ta!
Tu ai citit-o?!

| VodkaCoca a răspuns:

Pai se pare ca te place, si ca e mai indraznetz :X
Daca iti place si tie ca zici ca te simti atrasa de el, ce mai stai, bagate cu el :X :*

| jocnecurat a răspuns:

Te place se pare,,, tu ce crezi? Il placi sau nu? Daca da,,,, imbarliga-te cu el. lol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine mai scrii o data mai explicit...cu semne de ortografie sa separi propozitiile sa inteleaga toata lumea c vrei sa zici...si dupa aia dam si un raspuns:d

| alex18 a răspuns:

Poi daca sh u simti ceva pentru el... arata-i asta...
Da fi sigura ca nu are pe candva...winking