| Daniel_Alex_1996 a întrebat:

Vreau si eu un status pentru pr mea ..eu sunt plecat de o vreme si ea e cam suparat plizz astept cat mai repede rasp.

12 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Intotdeuna voi fi langa tine, fie ca vrei sau nu buburuzo.:-p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenii adevarati sunt greu de gasit, dificil de parasit si imposibil de uitat!

| Vi003 a răspuns:

Ca in al ma trss xf drt caf pst. Capisci?

| annna69 a răspuns:

Sa nu crezi ca mint, sa nu crezi ca joc vreun rol. imi e greu sa vad ca locul tau in pat e gol.

si sti ca ma lupt si indiferent ca sunt departe. sufletul meu-i acolo si nimic nu ne desparte!

cel mai mult regret ca nu sunt langa tine atunci cand ti-e rau. sa te tin in brate, sa te sarut, dar ma gasesti in sufletul tau:****

sa uiti noptile, sa uiti orice cearta, dar sa nu uiti ca tin la tine oriunde-ai fi pe harta

o sa petrec cu tine aproape o vesnicie, cea mai frumoasa floare ramai pentru mine!

| Erica33 a răspuns:

Cel mai frumos la oameni sunt ochii, doar ei niciodata nu mint... spre deosebire de zimbet.
In lume sunt 2 orbi. Tu - pentru ca nu vezi cit de tare imi trebuiesti, si Eu - pentru ca nu vad pe nimeni in afara de tine.
Daca o iubesti, asigura-te ca ii demonstrezi asta in fiecare zi.
Omul nechibzuit cauta fericirea in departare. Cel intelept o cauta sub picioarele lui.
In viata nu conteaza unde te afli, ci pe cine ai alaturi.
Sunt rau. Sunt bun. Sunt nemilos. Sunt bland Da, tu, iubeste-ma asa cum sunt.
Nu iubesti o femeie pentru ca e frumoasa, dar ea este frumoasa pentru ca o iubesti.
Uneori inima vede ce este invizibil pentru ochi.
Unde exista dragoste, exista viata.
Sentimentul de a fi iubit foarte mult de cineva iti da putere... sa iubesti foarte mult pe cineva iti da curaj.
Prietenia este cu siguranta cel mai bun pansament pentru durerile provocate de dragoste.
Dragostea este efortul pe care il face un barbat pentru a se multumi cu o singura femeie.
Destinul sa ne lege fara lege, viata asta este pentru doi.
Dragostea e ca focul, daca n-o intretii, se stinge.
Dragostea e un stapan atat de placut de indurat.
Viata fara dragoste este o umbra a lucrurilor care ar putea fi.
Cauta iubirea cu inima, nu cu capul.
Iubeste putin cel ce poate spune prin cuvinte cat iubeste.
Iubirea nu inseamna placere. – Confucius
Cel care iubeste tare, mult timp nu-si da seama ca el nu este demult iubit... (
E mult mai usor sa transformi prietenia in dragoste decat dragostea in prietenie.
Trebuia sa ma iubesti atunci, cind toti banii pe care ii aveam, imi ajungeau doar pentru un trandafir.
Singura anomalie este incapacitatea de a iubi.
Te iubesc la nebunie ca un tort pe farfurie te-as manca cu linguritza si ti-as saruta gurita!
Vrei sa stii ce se intampla atunci cand crezi ca dragostea nu exista?…te indragostesti!
N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti.
Cred ca incep sa fiu dependenta de iubirea ta si tot ce vreau e sa simt inimioara ta cum bate pentru mine, as vrea sa ma tii in brate, as vrea sa-mi spui cat de mult ma iubesti…
Dragostea este ca vantul. Nu o poti vedea, dar o poti simti.

FUNDA?

| BingGBang a răspuns:

Grea a limbile romanelaughing
zii un simplu"te iubesc"laughing

Răspuns utilizator avertizat
| BingGBang a răspuns (pentru Christynna):

Sa mori tulaughing

Răspuns utilizator avertizat
| BingGBang a răspuns (pentru Christynna):

Asa sa fie!laughing

| Daniel_Alex_1996 explică (pentru BingGBang):

Daca mi-a scapat o litera ......nu inseamna k e grea limba Romana draga mea.winking