| Fefe_2282 a întrebat:

Vreau si eu un truc pentru a capta atentia unui baiat cum ar fi sa cad pe jos si sa ma ridice sau sa cada din caiet nr meu de telefon. dati-mi si mie alte idei mai bune care sa functioneze mai bine! Pt cel mai bun raspuns dau funda!

Răspuns Câştigător
| deyu1998 a răspuns:

Ai putea sa te impiedici si sa cazi fix in bratele luiwinking. sau sa nu te uiti pe nde mergii si sa dai nas in nas cu el smug.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu apela la chestii care iti strica imaginea, fii tu insuti si mergi la el vorbeste linistita.

| andreycristiano a răspuns:

Ai eu unul ce mi s-a intamplat, adica care mi l-a facut o fata. In primul rand iti trebuie mult curaj, fi relaxata.
Te duci la el cu o prietena si va faceti o poza ziceti si voi cai pentru un album. apoi zi ca e dratutz si lasa-i o hartie cu nr tau la mine a mers am suntao-o big grinbig grinbig grin

| teutzikka a răspuns:

La mine mege ca de fiecare data cand imi cade un obiect nu stiu ce am dar cel mai apropiat baiat mi-l ia de jos.

| Dolodolo a răspuns:

Fata, du-te la el si invita-l in oras. Tipul daca e interesat de tine nu te va refuza. Stiu sigur 100%. Fii sincera cu el. happy Ce ai de pierdut?

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Buna happy
Parerea mea e ca ideile cu,, sa cazi si el sa te ridice'' si alte chestii sunt cam ridicole:-|
Ideea mea ar fi sa te aranjezi putin mai dragut [nah nu exagera] si pur si simplu sa te bagi in vb cu el. despre orice big grin