Normal că există, trebuie să-i găsești.
Azi dacă vrei să ieși cu cineva trebuie să împarți like-uri pe facebook.
O.o cred ca sunt pe alta planeta acei baietii de aceea nu ii gasesc
Cu siguranta mai exista si astfel de baieti.Din pacate ii gasim cam greu.Fiecare dintre noi avem jumatatea pusa deoparte, si la momentul potrivit va aparea si ne va fi bine.
Ce frumos ar fi sa avem un astfel de baiat langa noi.ne-am simti cu adevarat imliniti.
Insa cine stie, poate intr-o zi vom gasi si noi o astfel de persoana
Poate nu o să găsești pe cineva care să se potrivească în totalitate în descrierea ta, dar cu siguranță este un băiat care să îți satisfacă 90% din dorințele pe care le ai, așa că cele 10% vor fi uitate de tine și îl vei accepta așa cum e. Ai răbdare doar. E cineva și pentru tine.
Nu te las să mai aștepți, e prea mult!
Eu zic să rămâi copil, când vine prințul te vei trezi singură...
Nu esti realista! Pacat ca va pierdeti vremea visand,in loc sa contribuiti cu ceva bun la evolutia omenirii.
Astfel de oameni(desi stiu ca o sa jignesc multe persoane,dar imi asum riscul), o sa traiasca toata viata doar cu vise si nimic mai mult.
In timpurile noastre, visele nu mai au nicio insemnatate, trebuie sa fim practici pentru a supravietui, de aceea cred ca persoanele de acest gen(visatoare) au de pierdut cel mai mult in viata!
Da.
Eu de exemplu!
Doar că ăştia care suntem aşa nu ne uităm la din astea ca tine care pun întrebări de căcat.
Eşti foarte ' modest ' ) j, nu pun întrebări de căcat, doar vreau să văd dacă mai există băieţii aşa, nici măcar nu mă cunoşti în real să vezi cum sunt, până atunci nu mai judeca o carte după copertă!
Exista...
Dar nu trebuie sa iti pierzi timpul cautand sau sperand ca el e baiatul perfect! Trebuie sa te gandesti si la ce vrea el!
Adica degeaba te iubeste el pe tine, si-ar da si viata pentru tine, daca tu nu simti la fel pentru el.
Tu doar traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima si zambeste, chiar daca lucrurile merg si mai rau, nu uita, maine s-ar putea sa fii stirba!
Glumesc, dar bucura-te mereu, chiar din simplul fapt ca traiesti!
Nu stii cand si cine apare sa iti coloreze peisajul!
Bafta!
Parerea mea, daca vrei sa o asculti, e sa te lasi de citit carti siropoase si vazut filme lacrimogene si sa te trezesti la realitate; poti visa in continuare la printul pe cal alb, daca te face sa te simti mai bine, dar, realistic vorbind sansele sunt foarte mici.
Si eu te-as intreba, cerinte vad ca ai pana la cer, dar tu ce oferi in schimb?
Buna! Trebuie sa intelegi un lucru: atunci cand un baiat se indragosteste cu adevarat de tine, se comporta ca in descrierea ta! Nu exista baieti ASA. Iubitul meu, de exemplu, a fost un vagabond. Dar de 2 ani de zile de cand suntem impreuna s-a schimbat radical. Daca anumiti baieti ar fi tot timpul asa, ar insemna sa se comporte frumos cu orice taratura... Atunci cand iti vei intalni jumatatea si vei avea parte de dragoste reciproca, vei vedea ca sunt MULTE lucruri la care nici nu te-ai gandit. Funda?
Buna draga mea! O sa fiu putin ironica . Vezi ca vrei cam multi baieti unul nu iti e suficient? ) Lasand gluma la o parte o sa-ti spun ca e dificil sa gasesti un baiat ca "EL" pentru ca educatia nu mai e aceeasi si multe altele. Daca vrei un baiat de genul nu-ti alege un pusti fara minte care vrea doar S*X. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am gasit un baiat asa cum il descrii tu mai sus pe tipul "perfect". Diferenta intre mine si el e de 5 ani. Nu cauta un baiat perfect d.p.d.v fizic ca nu o sa ai de castigat, fa-l tu frumos. Iubitul meu era mai putin frumos, dar eu am vazut frumusetea lui interioara si acum toate fetele isi "rup" gatul dupa el, iar el are ochi doar pentru mine. Eu sunt universul lui si invers. E mult de povestit dar nu cauta un Fat-Frumos ca o sa dar de un necioplit. Bafta scumpo:*!
Mda eu sint baiet..Asa baieti sint foarte rari multe lucruri pe care le-ai zis eu i le fac prietenei mele
George0197 întreabă: