anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau un iubit de 13-14 ani frumusel. Sunt o fata cu parul castaniu, ochi caprui, lumea imi zice ca sunt frumoasa desi eu nu prea cred. Astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

TPU e pentru orice,chiar și pentru matrimoniale,nu-i problmă asta! eu chiar îti doresc succes,și nu te supăra pe colegii care,ți-au răspuns "în imaginea alăturată",dar ei nu înțeleg,că tu,de fapt, începi să construiești aici ceva,și deci-având, nu?, 13 ani- practic ai pus o întrebare specifică acestei vârste; dacă vor avea răbdare,peste ceva vreme,vor apărea și acelea referitoare la menstruație,prezervativ,virginitate,sau Doamne-ferește!-sarcină neprevăzută! eu te aștept cu următoare întrebare,care sper să sune cam așa:"cum sa-i spun unui băiat care-l plac,că îl plac?"; succes, draga mea, și vezi să-și țină mâinile acasă!

5 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Esti frumoasa dar nu prea este?!

| doarEu001 a răspuns:

E fierbinte tipa...sariti baietilaughing

| firelord66 a răspuns:

Da-mi facebooku tau si iti zic daca esti sau nu frumoasa smug

| Ppitzzi a răspuns:

Stii care e cel mai urat lucru din descrierea ta?,, lumea imi zice ca sunt frumoasa desi eu nu prea cred'' daca esti fata cu adevarat trebuie sa te crezi si sa te simti cea mai frumoasa laughing cati ani spuneai ca ai?

| adikinhhh a răspuns:

Eu stiam ca TPU e pentru intrebari nu retea de socializare