| d3utzsa a întrebat:

Vreau un sfat.am o mik dar cam mare poveste si nu stiu ce sa faclaughing

decii.sunt cu un baiat claudiu de 4luni, ne intelegem fff bine ne cunoastem parintii, am fost cu el peste tot etc

si surpriza...aseara tocmai m-a sunat un fost ggk de-al meu antonio cu care am stat acum 1 an km asa.si n'am mai vb cu el de cand ne-am despartit.si aseara m-a sunat sa imi zic ca ii e dor de mine ca mi-a simtit lipsa si ca vrea sa ne impkm
tin fff mult la antnio dar imi este greu sa il las si pe claudiu...
nu stiu cu cine sa raman.
voi ce ziceti?sad ca sunt ffff confuza x(

15 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Eu spun să rămâi cu Claudiu. Gândeşte-te că aveţi ceva împreună şi că aţi realizat anumite lucruri. Pe când acest Antonio este o persoană din trecut, ce a cam ieşit din viaţa ta. Doar pentru că el îţi simte lipsa nu înseamnă că trebuie să cedezi şi să îţi părăseşti actualul prieten. Ce-a fost a fost.
Baftă!

| Jony123 a răspuns:

Eu cred ca ar fi bine sa ramaii cu claudiu (actualul) daca zici ca te intelegi bine cu el, dc sa strici o relatie asa frumoasa pentru un fost cu care te-ai certat, tie cumva prea bine? ai chef sa regreti cumva, nu zic acum ca acest antnio o fi rau sau cine stie ce, dar nu ai nici o siguranta ca va fi bine cu el. Cel mai sigur ar fi sa ramai in banca ta cu actualul tau prieten ca eu zic ca tie prea bine in relatia asta si te mananca undeva ca sa stric tu totulhee hee
Daca sa zicem ca renunti la claudiu si te duci la fostul si dupa un timp iar te certi cu el si vrei sa vii la claudiu inapoi si sa zicem ca nu te primeste inapoi te vei simti tare prost, vei regreta ca ai renuntat la el si tot asa...
Eu asa zic sa ramai cu claudiu, tu fa cum vrei, sfatul meu l-am dat cu cele mai bune intentii!
Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzzzzzzzz

| Ramonaaaa a răspuns:

Daca te intelegeai asa de bine precum spui cu actualul tau prieten,Claudiu atunci nici nu se punea problema sa il iei in seama pe Antonio.
Nu stiu din ce motive v-ati despartit dar cred ca ar trebui sa iti iei putin timp de gandire si sa iti clarifici,odata pentru totdeauna,sentimentele pentru fiecare dintre ei.
Il placi pe Claudiu sau mai tii la Antonio? A meritat sa ma despart de Antonio? De ce mi-a dat papucii Antonio? Eram mai fericita cu Antonio decat sunt acum cu Claudiu? Cu care dintre ei se inteleg mai bine parintii mei? Care a fost mai apreciat de prietenele mele?
Daca tii la Antonio si vrei sa te impaci cu el,atunci asigura-te ca si el vrea intr-adevar acest lucru,nu ca o face pentru ca nu are cu cine sa mai stea sau din te miri ce alte motive.
Pe de alta parte,ai putea sa te gandesti,daca nu tii la Antonio sa continui aceasta relatie. Vorbeste cu Claudiu si spune-i situatia,ca ai nevoie de putin timp sa iti clarifici sentimentele.
Atunci vei vedea la cine te gandesti mai mult, cine este mai prezent in inima ta, de cine iti este mai dor.

| alylove15 a răspuns:

Alege-l pe cel pe care il iubesti mai mult...dar gandeste-te ca poate Antonio vrea sa isi bata joc de tine si sa te faca sa suferi... daca as fi in locul tau eu l-as alege pe Claudiu.

| Karisma a răspuns:

Buna,eu zic ca sa ramii cu claudiu fiindca va cunoasteti si in plus si parintii ii cunoasteti. Ca sa nu-l ranesti pe antonio stai de vb cu el spune-i ca nu vrei sa il ranesti si ca ai prieten demult si vrei sa nu te certi cu el.Si va intelege cel putin la mine a functionat. Funda?

| Chrisstine a răspuns:

Alege-l pe care simti ca il iubesti! :*

Răspuns utilizator avertizat
| Cryssu17 a răspuns:

Alege.l pe cel pe care ti.l dicteaza inima, dar totusi nu incerca sa gandesti c ea. care te trata mai bine? eu zic c ala sa ramai.
ai grija ce faci sa nu se intoarca amandoi impotriva ta.
parerea mea este sa ramai c claudiu.ai fost odata c antonio. daca v.ati despartit si n.a realizat ct de mlt te iubeste decat acum. asta e.
oricum alege-l pe cel care stie sa se si comporte nu doar sa.l iubesti.ca...
hai ai grija :*

| Zap a răspuns:

Eu zic sa ramai la claudiu. In tot acest timp poate antonio si-a gasit mai multe prietene si nu i-a mers cu nici una si se intoarce la tine.

| ReallySomebody a răspuns:

Buna deutza, parerea mea este ca trebuie sa-i explici lui Claudiu ca te-a sunat fostul tau iubit, si ca ti-a zis ca ii e dor de tine. Bine acum depinde de el, ce reactie o sa abia. Incearca sa-i explici lui Antonio ca ai trecut peste etapa cu el, ca acum ai pe altcineva si ca in urma relatiei voastre a ramas o buna prietenie. Propune-i sa iesiti la un suc, tu cu iubitul tau si cu el, unde sa puteti povesti ce s-a mai intamplat, si na.
Acum, tu faci cum vrei draga mea! Take Care!

| ReallySomebody a răspuns:

Buna deutza, parerea mea este ca trebuie sa-i explici lui Claudiu ca te-a sunat fostul tau iubit, si ca ti-a zis ca ii e dor de tine. Bine acum depinde de el, ce reactie o sa abia. Incearca sa-i explici lui Antonio ca ai trecut peste etapa cu el, ca acum ai pe altcineva si ca in urma relatiei voastre a ramas o buna prietenie. Propune-i sa iesiti la un suc, tu cu iubitul tau si cu el, unde sa puteti povesti ce s-a mai intamplat, si na.
Acum, tu faci cum vrei draga mea! Take Care

| anytimeanywhere a răspuns:

Claudiu

| RespektSiAtat a răspuns:

Si eu am patit la fel...
Trebuie sa stai cu cine vrea inima ta
Dar iti dai seama ca, CLAUDIU te iubeste din tot sufletelul lui mic...
Trebuie sa il faci pe Claudiu sa se desarta el de tine happy
Adica cum: il ignori, si faci opusul la tot ce faceati

| k1dd a răspuns:

Fa si u, ...Ala bala Porto cala:devil

| pittymik a răspuns:

Pai daca ai stat un an cu Antonio inseamna ca V-ati iubit...deci explica-i lui Claudiu cum sta treaba si impaca-te cu ANTONIO!