Prin ceva asemanator trec si eu, si eu m-am desp de un baiat si al meu a plecat si mereu imi zice ca-s febletea lui.nici eu nu-l inteleg,deoarece nici el nu stiu ce vrea este si gelos,eu cred ca te iubeste daca ti-a zis ca ii este dor de tine intreaba-l dc nu vrea sa se impace,daca te mai iubeste,sau daca isi doreste pe altcineva... spune-i ca tu l-ai asteptat,ca-l iubesti si ca vrei sa te impaci cu el :*:* Succes! Funda, daca doresti, bineinteles!
Nu e sigur ce vrea.Nu te mai dispera atat.Stai sa vezi cum merg lucrurile, cu ce idei vine si vedeti voi.
Asta inseamna ca nu te iubeste cu adevarat sau ca a intervenit altcineva in relatia voastra...eu zic sa il uiti si sa iti gasesti un baiat care sa te merite...:*
Daca il iubesti de ce te-ai despartit de el?
Chiar daca a plecat din tara, puteai sa-l astepti.
Cred ca totusi era putin suparat pe tine, credea ca nu-l iubestid aca te-ai desp de el.
Spune-i ca si tu il iubesti si ca ti-e dor de el, iar cand vine inapoi va intelege si veti fi din nou impreuna.
:d Succes!
♥ Daca " te iubeste " cum zice el, se va impaca cu tineDaca doar zice la baza Lasa.L Stiu ca e greu pentru tine Dar asa e mai bine pentru aman2 Nu te iubeste pentru ca daca te.ar iubi ar vrea o relatie serioasa cu tine. Sper ca te.am ajutat
beausingurlamasamea întreabă: