Gelozia nu inseamna iubirea.
Este obsesie,este nesiguranta,neincredere in propria persoana.
El are o problema foarte serioasa,foarte probabil este o persoana imatura,complexat si nesigur pe el.
Solutia cea mai buna este despartirea,oricat de greu o sa fie pentru el,o sa realizeze si el ceea ce spun eu acum.
Chiar daca te iubeste si incepe sa planga,apoi foarte probabil sa apeleze la prostia aia cu sinuciderea, este mai bine pentru el, nu doar pentru tine.
De ce sa chinuie 2? Fiecare are ceva bun pentru,intr-o zi ne trezim la realitate si o sa ne prinda bine despartirea.
Pana la urma,mai devreme sau mai tarziu relatia se termina, dar mai bine mai devreme, pentru ca asa avem timp sa metidam.
Sper ca ti-am fost de ajutor si ai inteles ceea ce am vrut sa spun.
Mult succes.
Daca e gelos inseamna ca te iubeste
poate incercati sa nu va vedeti un timp sa nu mai vorbiti si daca tot nu puteti unul fara altul luati-o de la inceput.
Uite,dupa parerea mea...tu te-ai cam plictisit.Te inteleg. Spune-i la telefon ca nu mai vrei sa fii cu el ca sa nu il mai vezi plangand, nu o sa mai fie durerea prea mare.Fii putyn mai dura pentru ca e vorba despre fericirea ta. Vrei sa fii tu fericita sau vrei sa suferi? El isi va gasi pe altcineva,va suferii un tymp, e normal, dar se va obisnui.Gandeste-te ca trebuie sa o faci! Bafta!
Daca vrei sa te desparti de el atunci ce-a mai ideala despartire ar fi sa ii spui in fata deorece prin telefon nu este un lucru serios si asa ii areti ca il mai iubesti pentru ca nu ai puterea sa ii spui in fata iar el o sa te caute in continuare pana ce o sa ii spui in fata.eu zic ca mai bine te intalnesti cu el preferabil ar fi undeva linistit si fara prea multa lume in caz ca face "urat", recunosc ca o sa fie greu pentru amandoi dar daca esti tare atunci o sa rezisti.Iar cea mai buna modalitate sa ii zici este
-Hai sa luam si noi o pauza pentru ca eu nu mai pot nu stiu ce se intampla cu mine sunt foarte stresata iar pe zi ce trece nu mai stiu ce se intampla cu mine iar acum as dori sa luam o pauza ca sa se mai linisteasca apele pentru ca asa nu mai are rost, simt ca cedez pe zi ce trece.Iar u nu ai incredere in mine prin gelozia pe care o dezvolti in fiecare zi iar acest lucru ma seaca de tot.(nu il lasa sa te intrerupa deorece daca te intrerupe din vorbit o sa preia el cuvantul mai exact avantajul si u o sa cedezi din nou si iar o sa il ieri si o sa iti traiesti din nou "amarul"). deci succes
teiubescE întreabă: