| laurentiu2qq a întrebat:

Vreo fata care este singura pe aici si vrea o relatie cu adevarat serioasa id meu este laurentiu2q

5 răspunsuri:
| ^_^just*me^_^ a răspuns:

Cauti dragostea pe net! greu, greu!

| Emeraude a răspuns:

0 800 800, hot line.

| Hmmmm a răspuns:

Hai sa iti explic ceva.ma tot repet de ceva timp si incep sa ma plictisesc de asta.
intelegeti o data ca asta nu e un site de matrimoniale! aici nu iti cauti jumatatea. daca vrei sa iti cauti jumatatea si vrei sa te indragostesti pe net du-te pe mirc si lasa-ne pe noi in pace!
s-au terminat toate fetele de pe strada? invata cateva replici de agatat si fugi pe strada si agata acolo!
chiar atat de disperat esti? imi e mila de tine.

| Miauti a răspuns:

Matrimoniale omule! stiu ca sunt multe fete singure pe aici, dar sunt singure din anumite cauze.

Si o alta chestie cand ai spus relatie "adevarat serioasa" te ai referit la casatorie. Deci nu ai nimerit.

| Alexaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Sunt satula de chestiile astea. Frate, aici nu este agentie matrimoniala straight face Este un site in care gasim raspunsuri la intrebarile care ne framanta si nu au nici un raspuns. Cauta frate pe google si ai sa gasesti multe oh go on Pfff. asa oameni? Chiar nu ganditi cat sunteti de penibili? Am mai vazut multe intrebari de genu` asta.

Doamne, ce iti e si cu baietii din ziua de azi no talking