Î-ti poti marii sansele de a găsii pe cineva daca te duci la munca si daca te bagi in tot felul de activitati, de la biserica pana la cursuri de dans, biblioteca, ciclism, înot etc. Daca stai in casa cam greu sa gasesti pe cineva. Pe TPU sunt si femei misto, este adevarat ca unele sunt duse, dar eu am întalnit si tipe misto aici care nu alearga dupa cai verzi pe pereti. Bafta si sa ma chemi la nunta pe gratis
Trebuia sa spui la titlu ca ai 1.90, semeni cu justin biber si ca ai cazan din 2015 minim. Asa, nu merge boss, imi pare rau
Am aproape Înălțimea aia,puțin de tot mai scund! Semăn cu Connect-R,sunt mulatru,mă trag din mai multe origini! Frumos sunt,dar nu mai când dorm
Ce cazan bro? mersul pe jos face piciorul frumos toată ziua cu Bentley nu e prea healthy sedentarism,condiție fizică lipsa,infarct,deci mașinuța nu e o alegere buna! Daca ar fi una frumoasa foc și care să mă placa pot sa fiu și bogat pentru ea sa joc rolul bogătanului,sa ies din zona de confort, m-aș schimba mult,dar sa merite nu pentru orice chistoc cu arfe și ce suferă de megalomanie.
Acum câțiva ani chiar eram un tip frumos serios,dar depresia și anxietatea m-au făcut KO! Și acum sunt,dar na,sunt mai timid eu așa
Eu îmi caut una care sa semene cu mine,și dacă are anxietate e ok,sau alte probleme numai sa arate bine! Eu cred că inspir frica nu știu numai prostii de plictiseala am pușcat pe aici,dar în realitate sunt chiar foarte cuminte,poate prea cuminte pentru secolul asta!
Fără mașină cazan cum ii spuneți voi e cam complicat, dar eu caut o fata simpla, caut iubire nu materialiste! Aici nu găsești așa ceva. Sincer mi-ar placea sa am o iubită anxioasa blonduta să învingem amândoi problema sa luptam și să răzbim, sa triumfam, sa o luam de la 0.
Eu chiar sunt un tip ok in realitate nu sunt cum mă dau pe aici
Am fost frumos destul timp și din cauza timidității am pierdut enorm de la viață! Nu m-a ajutat deloc! Mai bine e sa fii urâțel și să ai papagal de Alpha așa le seduci pe multe! Crede-mă că arătăm a fotomodel dar eram tăcut,nu m-a ajutat,mai combinam eu așa cate una dar slăbuț pe comunicare,no social skills! Poți să fii Brad Pitt daca nu ești sociabil mori încet și sigur! Eu sunt asocial,deci e "grele la deal"
Sunt introvertit!
Pana mea fetele astea sunt mai bolnave decât mine astea sunt și mai antisociale decât mine! Eu măcar mai îmi dau interesul unii /unele s-au resemnat pe viață!
Pot fi și șmecheraș,player daca vreau,pot fi multifuncțional, dar aleg sa fiu mai introvertit!
Na, asta titlu, descriere strong, nu tot ce pune orice fraier
Fata care are probleme la fel ca tine cauta unul sigur pe el, extrovertit cu job care sa-i ofere siguranta, nici de cum pe unul anxisios si timid. La fel cum alea urâte cauta exclusiv din aia frumosi si la fel cum țărancile cu 10 clase vor pe unul care sa fie antreprenor si sa le scoata prin cluburi. Cam greu ce iti doresti tu...
Astea de pe TPU nu prea cauta nimic,sunt speriate de bombe.
Pot fi și altfel boss,sunt imprevizibil,contează langa ce oameni stau,daca sunt oameni faini și nu drogați sau nebuni nu mai sunt cum mă prezint aici! Tu nu vezi că eu pot fi și sociabil? Nu prea vreau eu sa fiu sociabil și altfel,am cunoscut numai gunoaie și am rămas cu un gust amar de la oameni. Eu pot fi și altfel dar lângă oamenii potriviți! Ii pot oferi siguranță,eu mă pot schimba mult dar sunt urat și văzut rău de multi oameni de aia m-am închis în mine! Ăla sigur pe el și extrovertit o sa o bata,batjocorească,rade cu prietenii lui de ea,și chiar sa o bage la vitrine! Știu că așa sunt ele construite genetic să aleagă genul asta de bărbați,chist cocalarii că aia oferă stabilitate financiară sigura și au mangleala,tupeu dar sfârșesc rău cu bărbați de ăștia,sunt defecte din fabrica astea care iubesc șmecherașii!
Ai și tu dreptatea ta.
Eu nu cred că sunt timid așa cum mă consider, am eu alte probleme, nu am avut mediu bun asta e chestia, am stat langa oameni nepotriviți, toxici.
31957319 întreabă: