Buna. daca mergeti sa vedeti apusul la acel lac sigur o sa fie foarte romantic cand ea va zice ceva d apus u fai un compliment si dupa aia sarut-o sau poate o va face ea daca asta nu se va intampla cand o conduci aksa incearca sa o faci sau atunci cand vedeti apusul ia-o in brate nu stiu nu prea mai am ideei sper ca ti-au fost d foolos ideeile mele:-s
In parcul Tabacariei, cand mergi dinspre CityMall spre Satul de Vacanta, in spate la fostul Teatru de vara, se afla un pod. Acolo veti avea parte de putina liniste si intimitate. Eu te sfatuiesc sa nu-ti faci scenarii ci sa fii tu insuti, sa-ti dai frau liber sentimentelor, spune-i c-o placi, privind-o in ochi. Restul va veni de la sine.
Oau mai sunt si baieti cu bun simt, bravo, acum e ocazia cea mai potrivita ca vedeti apusul soarelui impreuna, s-o iei in brate si s-o saruti finutz, oricum de data asta ar trebui sa te arati un pic mai interesat de persoana ei, intreab-o ce lucruri ii plac, ce gen de muzica asculta, ce-i place sa faca in timpul liber, o glumita din cand in cand nu strica pentru a amina atmosfera, in rest vad ca esti destul de oky
Saruto'oo! Sau poti sa ii propui sa fiti iubiti? daca nu ai tupeu las-o'oo balta
Este clar ca ea se asteapta ca tu sa faci primul pas asa ca ce mai astepti macar da-i un semn ca cine stie poate ea va fi cea care te va sarua
Ai putea sa-i spui ca tii la ea si poate cand va luati la revedere sa o saruti pe obraz...dar sa nu o sufoci adica sa nu incerci sa o cmplimentezi chiar prea mult ca strica funda?
Pai la apus ar trebui s-o iei de gat si sa o saruti! Chiar daca ti se pare intraznet acum iti zic sigur ca n-o sa regreti mai tarziu
De acord cu Lenu.Totusi incearca de data asta sa vorbiti despre voi doi...Vezi daca vrea sa o saruti(desi eu cred ca da)... sper ca te-am ajutat.Pa,pa!
anonim_4396 întreabă: