Oups. se pare ca am gresit site-ul... deci nu sunt pe TPU am pe matrimoniale sau poate un anume "RazzyFUnik" confunda matrimonialele cu TPU? eu chiar sunt in dubbi...
Nu dar mai vine omul si cu cv nou... sau vrei sa intreb de ce e rotund pamantul? cu ce sa imi vopsesc parul? cum sa arat nu-stu-cum? nu ai gresit bine ai venit pe acest subiect
Atunci iti spun si eu bine te-am gasit pe accest subiect
Ma bucur sa te cunosc pe acest subiect... crezi in dragoste la prima vedere sau mai trec inca o data?
stiu si eu replicile astea chiar daca sunt fata dar le-am auzit atat de multe ori incat le-am memorat.
Deci sa vin cu ceva nou stai sa ma gandesc
Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheata pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine
--... nu ma impresioneaza deloc...
D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o sg inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.
As vrea sa fiu o stea... o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca.
Daca as fi o planta as vrea sa fii apa mea, sa fii soarele meu, as vrea sa fii insasi viata pentru mine.
acum?
Nuu nici acum. nu sunt genul de persoana care sa o faci din simple cuvinte...sa fim seriosi. vino si tu cu ceva mai nou...
Ok atunci fapte nu gesturi problema e ca in mediu virtual se pot doar vorbe (si nu te gandi la sex ) pentru fapte presupune sa ne vedem
Sa ne vedeam? unde sa ne vedem?
Pff asta e o adevarata problema ca nu te cunosc si nu iti stiu gusturile si in plus e frig si nu vreau sa racesti deci ar trebui sa mergem intr-un loc mai cald o cafenea un film cv de genu...
Sincer nu cred ca va fi posibil. pentru ca eu nu locuiesc in Romania. deci nu as avea timp sa vin in tara.
Aaa ai vrut sa imi furi inima si sa ma amagesti... te tin eu minte si cand revii tio fur si eu pe unde te localizezi? :*:*:*:*:*:*:*
Cred ca discutia devine prea personala si sincer nu as vrea sa povestesc totul despre mine pe TPU.
Bine bine spune-mi pe privat ceea ce aici nu poti scrie vi de sarbatori in tara? imi esti datoare cu o inima
Mai bine da-mi ID tau si vorbim mai usor...
E scris inainte de "a raspuns" dar sper ca acum dupa inima nu ma faci sa nu mai dorm la noapte promiti?
Apropo, pamantul nu e rotund. Elipsoid de rotatie e forma sa:p
Da stiu... si totusi se invarte
Eh. Stii`. cati ani ai?
Twenty two you?
Elipsoit de rotatie este o denumirea pe care a primit-o Pamantul inainte...forma sa este turtita la poli si bombata la ecuator.n-are treaba numele cu forma
Nu ca aia e batrana are multi km la bord max 28 de ani
Atunci nu stiu
nuciu din astea nuciu
daa
Sa stii ca daca vrei sa imi furi inima mai am una acasa in congelator
La cata hotie e in Romania.nu cred ca mai am ce sa fur
eu seara imi pun inima in seif in caz ca vrea cineva sa o fure cat dorm sa fie la loc sigur supravegheata de camere si firma de paza
Scrie inainte de "a raspuns"
anonim_4396 întreabă:
Mihay10 întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: