1. Ce sa te faci? Fi smechera si desteapta. si nu il lasa sa te faca. Fa-i ceva. vorbeste cu el sa nu te creada fraiera. Oricum daca te-ai impaca cu prietenul tau le-ai rade la toti in nas, toti s-ar oftica.De fapt voi asta trebuie sa faceti, sa le aratati la toti ca iubirea voastra e mai presus de orice. Si baga la cap ce ti-am spus.
2. Da.ar rezolva ceva.s-ar convinge ca nu aveti nici o treaba.trebuie sa ii spui adevarul. exact ce ne-ai zis si noua.ca el te-a luat de cap si te-a sarutat.
3. Arata-i ca nu e asa cum zice lumea. Dovedeste-i intr-un fel ca il iubesti si fa-l sa aiba incredere in tine, nu il mai minti.Fi cu el cum erai la inceput, poarta-te frumos cu el. pana la urma el saruta gura ta nu gura lumii!
4. Intr-un fel sau altul are dreptate. dar tu trebuie sa ii spui acum: "Vezi cum e? si eu am simtit acelasi lucru cand m-ai inselat. acum simti si tu ce am simtit eu". chiar daca suna a razbunare, stiu ca ai facut-o la nervi si te-a luat valul pentru ca si mie mi s-a intamplat de curand la fel si te inteleg. problema e ca prietenul tau nu te intelege si daca mai aude cateva vorbe s-ar putea sa te creada curva sau mai stiu eu ce. si nu e bine! trebuie sa actionezi sa faci ceva.Singurul lucru care ar fi sa nu iti mai auzi vorbe ar fi sa te duci la el sa te intalnesti cu el sa iti ceri iertare.si sa va impacati intr-un fel sau altul. doar asa nu o sa iti mai auzi vorbe.din moment ce esti cu el nu trebuie sa va intereseze gura llumii!
Bafta sper ca te-am ajutat cat de cat.ti-am vorbit din suflet ca si cum as vorbi cu o prietena...:*:*:*:*
1. Nu pot sa cred ca am reusit sa citesc tot. E long story si foarte complicata treaba.
2. Din cate vad tu esti o fata foarte slaba de caracter. Zici ca se termina lumea la iubitul asta al tau. Sti ce ar trebui sa faci? Sa nu mai vorbesti cu niciunul. Nici cu prietenul surorii tale, nici cu tipu cu care te-ai sarutat. Nu le mai raspunde la mesaje, telefoane, messenger, NIMIC! Vorbeste daca vrei cu prietenul/fostul ce e... dar vorbeste SEC, fi rece si stiu ca o sa te doara, da nu-l mai pupa in fund sa te ierte. E barbat, face misto de sufletu tau. Tu te injosesti in fata lui cand te tot milogesti sa va impacati. Esti fraera ca i-ai zis ca plangi pentru el. Unui baiat cand ii spui ca plangi pentru el ii umpli inima de mandrie, si stie ca poate face ce vrea cu tine, ti-a prins slabiciunea. daca o sa va impacati, o sa fi sub papucul lui. cum n-o sa-i convina ceva, te lasa. tu iarasi o sa sari pe el, iar sa va impacati si el tot asa o sa isi bata joc de sentimentele tale. ai spus ca el te-a mai inselat si ati mai avut certuri. DE CE II PERMITZI?! tu trebuie sa fi printzesa lui, ce are el mai scump sa se poarte cu tine ca si cu cea mai draga fiinta. Trebuie sa te simti foarte iubita intr-o relatie. Daca nu primesti suficienta dragoste, PRASESTE-L! mai sunt ca el peste tot. Stiu ca il iubesti. Da o sa vina altul draga mea, care sa-ti arate respect. O relatie nu inseamna probleme, o relatie inseamna sa te simti tu cea mai iubita si cea mai frumoasa. Intro relatie sa nu ai de suferit niciodata! Ai mare mare grija :*
Uite si eu am facut aproape aceeasi prostie ca tine adica ma rog la mine a fost un pic mai diferit in sensul ca eu vroiam sa fac ceva, sa scap de sentimentele pentru el si m-am sarutat cu altcineva, dupa care el a aflat si l'am facut gelos dupa care mi-a recunoscut ca ma iubeste si ca vrea sa fim impreuna, iar anul asta facem 2 ani de la cearta.asa ca eu cred ca ar trebui sa ii zici adevarul chiar daca doare sa ii zici ca a fost ceva care nu ai vrut sa se intample ceva spontan si ca ai realizat ce prostie mare ai facut abia dupa si sa ii zici ca si tu il iubesti si sa fiti impreuna daca zice ca nu ca nu stiu ce ii zic eu atat iti spun te iubesc, iar daca tu ma iubesti si te duci cu alta esti fraier imi pare rau ca tin la o persoana orgolioasa. si gata ai rezolvat'o crede'ma daca stai si plangi nu rezolvi nimic. Am practicat si eu sportu asta si nu e bun la nimic degeaba plangi pentru ceva daca nu faci ceva sa se schimbe. El se duce la alta daca nu te iubeste, se intoarce la tine daca te iubeste. Daca nu te iubeste nu are rost sa tii la el iti faci viata amara degeaba. O sa ai impresia la inceput ca nu mai exista baieti ca el dar o sa apara si o sa fii fericita ...asta daca e prea orgolios si zice nu. Incearca si varianta sa pui pe cineva sa il traga de limba sa afli ce vrea cu adevarat.