| Albãstriţaxx a întrebat:

Vreu cat mai multe sfatuuri.Stiu ca intrebarea a mai fost postata.dar nu stiu ce sa vorbesc cu baiatul de care imi place.Si nu vreau raspunsuri de genul; pai intreaba-l ce ii place si discutati despre aia.

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si varsta eu zis sa va vedeti si in real nu?
despre masini daca nu e major ce masina vrea sa-si ia, filme pe care vrei sa le vezi k el spre ex sa planuiti sa mergeti la un film daca aveti prieteni comuni si mai bine mai iesiti k ei iar cand aveti intalnire doar voi doi povestiti despre cum a fost ce super v-ati distrat toti si asa mi departe... spre ex daca e prea plictisitor pentru tine o plimbare cu rolele sau la strand k tot e sezonul e numai bun sau de ex daca nu stii sa inoti te va invata el sau ma rog... aveti ce face in timpul unor activitati e mult mai distractivwinking sau propune-i intr-un club sa mergeti si tot asa doar si el va deschide subiecte stai linistita doar no sa fiti 2 muti

| adriang95 a răspuns:

Cati ani ai? (discutiile vin cu varsta)

| Albãstriţaxx explică (pentru adriang95):

Eu 12 si el 13 laughing)

| adriang95 a răspuns (pentru Albãstriţaxx):

Ok. intrebarea asta a fost de siguranta (vine si explicatia). Hai sa iti zic o chestie: eu sunt in aceeasi situatie ca si baiatul acela (amandoi avem 16 ani), si desi prima discutie a fost mai deschisa din partea ei, a inceput sa devina mai rezervata iar eu trebuie sa aduc diferite subiecte (desi mi-e greu cand tind sa scap de urmele unui complex de timiditate) I-am cerut ID-ul si a refuzat sa mi-l dea, a tinut neaparat sa i-l dau eu (wtf?) apoi, cand am zis sa nu mai stam asa dupa monitor, si sa-mi dea macar numarul de telefon, ea a refuzat pe motiv ca "nu da nr de telefon decat celor pe care ii cunoaste foarte bine". Acum incerc sa intru pe sub pielea ei, dar imi face "misiunea" mult prea grea (iti dai seama ca daca nici numarul nu mi l-a dat, sa vina in oras iese momentan din discutie)... Si asta faci si tu cu bietul baiat... Inca sunteti destul de mici (ca varsta) si desi credeti ca stiti totul si ca aveti sentimente puternice, va inselati.
Dar cum m-ai prins si pe mine cu subiectul asta, am sa iti sugerez sa intri tu in discutie... cum? ei bine, zi-i ca maine iti taie netul pentru ca ai uitat sa platesti factura si da-i nr de telefon (in cazul meu nu merge pentru ca eu am net pe mobil) Apoi vorbiti 2 zile prin mesaje, dar ai grija sa adaugi pe ici pe colo cate un mesaj de genul "vai, prietenii mei au treaba maine si cred ca o sa ma plictisesc" sau "hmm. cica o sa fie tot mai cald... ce n-as da sa merg la o piscina/bazin/parc cu fantana arteziana" si tot asa. Daca inca nu te invita el undeva, propune-i tu sa va vedeti intr-un parc (de preferat) ca sa va cunoasteti. De acolo mult noroc. Dar tine minte, intrebarea "ce faci" sa nu lipseasca. Si incearca sa inchei toate conversatiile cu "mai vorbim", nu sa le lasi ca mine si fata respectiva in aer pur si simplu (parca are un talent in a incheia sec o discutie).

Deci,am vb cu el pe facebook si e de treaba, vorbeste cu mine, radem astea, astea, doar ca nu ii place de mine, si eu nu mai rezist! Tot timpul ma gandesc doar la el si pur si simplu nu il pot uita.Toti spun :Lasa ca oi sa-l uiti, dar nu e asa de usor, dupa mine e imposibil...

Si app...imi dai id tau sa vb mai multe pe mess? laughing

Hopa... ai sarit un detaliu important. Tinand cont varsta, nu prea stiu cum poti sa te bagi pe sub pielea lui.
Acum revin si pun accent pe replica. "Inca sunteti destul de mici (ca varsta) si desi credeti ca stiti totul si ca aveti sentimente puternice, va inselati."
Recomandarea mea este sa o lasi balta, pentru ca ai toata adolescenta inainte si o sa ai timp sa ai prieten dupa prieten (dar ai grija ce faci cu fiecare).
Bafta

Realizezi ca sunt cu 5 ani mai mare ca tine, iar despre relatii nici cu frate-meu (care e de varsta ta) nu vorbesc... scuze. In cel mai fericit caz pe PM

Mersiii.Acm suntem cei mai buni prieteeni, chiar daca nu suntem impreunaa =]]]]]]

Daca pentru tine asta inseamna sa te imprietenesti, fara suparare, dar esti usuratica rau

Pai eu nu ma supar..eu sun happy mereeu =]]

Si nu, nu ma imprietenesc asa cu oricine, dar eu stiam foarte multe lucruri despre el, acum doar lui ii mai trebuia sa ma cunoasca. straight face

| EUBMV89 a răspuns:

Hmmmm... incearca sa petreci cat mai mult timp cu el si asa sigur vei stii ce sa vorbesti cu el. Pentru a putea avea o discutie cu o persoana trebuie mai intai sa stii un pic cam ce gusturi are persoana respectiva pentru a le putea aborda sub o forma mai discreta si asa puteti mentine un dialog fluid.

| BrokenInside a răspuns:

Intreaba-l despre trecutul lui sau despre ce o sa faca, pentru mine merge cand nu stiu ce sa mai vorbesc.Sau plimbate cu el si gaseste el ceva de spus.

| AnduTzzzu a răspuns:

Hmm...Uite cateva lucruri care sunt sigur ca unui baiat i-ar placea sa vorbesti despre ele:
1:Filme (Actiune, Comedie, Aventura) "Niciodata Dragoste"""
2:Masini
3:Adu o discutie despre ce iti place la el si el la tine sigur o va gasi interesanta
4:Incearca sa nu aduci in discutie urmatoarele cuvinte "Facebook, machiaje, Casatorie, bijuterii etc. etc...Alt ceva ce sa spun... dupa ce il bagi in seama gasiti voi despre ce sa vb muult mai multe crede-ma ideeile vor veni de la sine!
Bafta cu acel baiat sigur o sal dai pe spate am incredere in tine tongue.

| Albãstriţaxx explică (pentru AnduTzzzu):

Pai noi am vorbit pana acum doar pe facebook straight face