Asa e si prietena mea. S'a despartit de el pentru ca era o distanta mare dintre oras dar nu e o problema. Dar app, tu esti sigura ca te mai iubeste?
NU ne; ai dat multe informatii. Daca te iubeste, si sti unde sta du-te la el si spune-i imi pare rau.Bft si vezi daca merge.
Sau daca nu sti unde sta vb cu el pe mess sau la tel.
P. S:Ii spui "XxXxTe Rog sa ma ierti si vrem sa fim dinow impreuna te iubesc enorm si nu pot trai fara tinexXxX"
Cred ca nimic nu e mai bine decat sa fii sincer cu tine si cel de langa tine! nu cred ca ar fi rau daca te-ai duce sa vorbesti cu el despre sentimentele tale care sunt ink vii!
Pai ar trebui sa vb cu el si sa ii spui ca inca simti ceva pentru el va intalniti va sarutati si gata acum depinde si de el daca simte la fel.succes sper sa tina daca va iubiti va veti impaca
Uffff, daca ai sti ce fericit as fi daca as locui in acelasi oras cu fata pe care inca o iubesc, desi ne-am "despartit" acum ceva timp tot din cauza distantei in urma unei relatii de 1 an jumatate . Dar sa lasam problemea mea de care mi-am amintit cand am vazut intrebarea ta. Pai... eu zic sa incerci sa vorbesti cu el, sa va intalniti, e pacat sa nu fiti impreuna chiar acum cand sunteti in acelasi oras. Sincer va invidiez . Multa bafta, sunt sigur ca o sa fie bine
O seara buna!