| Karina17K a întrebat:

Vulva mea e maro iar labiile mele sunt mari și mă simt groaznic din cauza asta. Știu că fiecare arată diferit, dar sunt complexată și nu vreau să-l las pe iubitul meu să vadă. Dacă există pe aici femei ca mine, voi cum ati trecut peste asta?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Cred ca am mai discutat despre asta. Daca tu nu te simti bine cu absolut tot ce inseamna corpul tau, atunci fii sigura ca partidele de sex vor fi groaznice.Indiferent cat va incerca iubitul tau, tu nu te vei relaxa si nu vei simti placere, iar el se va simti prost, nici pentru el nu va fi placut si tot asa.Cum se presupune ca te va gasi altcineva din exterior atractiva daca tu nu o faci? Mai mult de atat, increderea in sine este extrem de importanta daca vrei sa fii considerata sexy.

Sa stii ca multe femei care au apelat apoi la labioplastie au avut surprize neplacute, placerea din timpul actului fiind diminuata considerabil.Deci in locul tau as avea grija unde mergi cu aceste ganduri. Chiar nu are sens sa te gandesti obsesiv asupra unui aspect pe care nu il poti schimba. Poti trece peste doar facand efortul de a iti redirectiona energia spre altele: dezvoltarea sanatoasa a corpului tau prin sport, dezvoltare persoanala, inteligenta etc.

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Si ce te face sa crezi ca iubitului tau nu-i plac labiile mari si vulva maro?
Nu stiu ce gusturi au alti barbati dar eu de exemplu, nu am absolut nici o problema cu aceste particularitati anatomice. Asa cum la fel de mult pot fi atras de o blonda cu ochi albastri, de o bruneta cu ochii verzi, de o satena cu ochii caprui, de o miniona de 1.6 m sau de una inalta de 1.8 m, de asemenea pot sa imi placa si labiile mari si cele mici, precum si vulvele de toate culorile.winking

| Sistemulxxl a răspuns:

Draga daca eram mai tanar te luam eu. Mie imi plac fetele cu labiile mari!

| Oanix21 a răspuns:

Și eu am la fel, nu am avut și nu am niciun complex. Mă accept asa cum sunt.

| Violleta2022 a răspuns:

Toate organele genitale sunt un pic mai inchise la culoare decat restul pielii de pe corp, fiind nromal.
In ce priveste marimea labiilor, da pot fii mai mari, dar nu cred ca deranjeaza nici un barbatcand face sex cu tine, asta fiind doar o probleme de estetica, care se poate rezolva in orice cabinet de chirurgie plastica, numindu-se labioplastie.

| darrio2007 a răspuns:

Chiar trebuie sa il lasi sa vada. Barbatilor le place asa ceva.

| VoidEternal a răspuns:

Nu deranjează pe nimeni, poți sta liniștită.

| Miruna333 a răspuns:

Orice lucru are o rezolvare. Poti face labioplastie si iti poti deschide si culoarea partii intime la salon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti o operatie estetica de labii

| TheGentleman a răspuns:

Dacă te simți complexată, labioplastia poate fi soluția pentru tine.

https://www.medlife.ro/articole-medicale/labioplastie