Mai nu trebuie sa te grabesti, pentru ca eu am facut prostia asta si acum regret, Virginitatea unei fete e cea mai mare comoara a noastra.Trebuie sa stii cui i o dai. Nu trebuie sa te grabesti. si ca sa raspund si intrebarii tale da doare da depinde daca o sa simti durere sau placere cu acea pers potrivita cu care o sa o faci.
"Wah", sa faci sex si sa fie si bine presupune un dram de educatie si cultura a relatiilor, chestii care tie iti lipsesc. Asa ca mai bine coboara din baobab si civilizeaza-te, dupa aia fa dragoste, nu sex. Ok, "wah"?
Daca partenerul stie cum s-o faca, va avea el grija sa fie ok.insa nu te grabi ca sa nu regreti mai apoi
Pai fiind prima data, tu vei fi speriata, si nu te vei excita, poate putin preludiu`, te va umezi... dar cand te gandesti la ce va urma. nu vei fi foarte relaxata si nah... Dar daca iubitu` tau stie sa se poarte cu tine, si te acopera cu sarutari si imbratisari, te 'abureste' cu tot felul` de cuvinte frumoase, e ok, si vei simti o mica durere asa,'pana intra' sa zic asa. Dar e in regula, nu`ti face griji nu e o durere sa urli acolo, hai ca e chiar ok!
Multa bafta.
P. S:Si`mi cer scuze pentru limbaju` prea "pe romaneste", da` asa intelegi mai bine.
StefanDin03 întreabă:
Remusopen întreabă: