| enny_7219 a întrebat:

Wah...am si eu o intrebarehee heema gandesc uneori la cum o sa fie prima data si intr-un fel ma cam inspaimanta gandul asta.la voi cum a fost? doare?big grinunde? cum v-ati simtit? sau daca nu ati facut-o at cum va doriti sa fie?

pls rasp

dau fundita:*

5 răspunsuri:
| yoyosimi a răspuns:

Mai nu trebuie sa te grabesti, pentru ca eu am facut prostia asta si acum regret, Virginitatea unei fete e cea mai mare comoara a noastra.Trebuie sa stii cui i o dai. Nu trebuie sa te grabesti. si ca sa raspund si intrebarii tale da doare da depinde daca o sa simti durere sau placere cu acea pers potrivita cu care o sa o faci.

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

E un sentiment frumos.love struck
eu am fost norocoasa ca nu m'a duruthappy
nici nu am simtitlaughing

| Pacala a răspuns:

"Wah", sa faci sex si sa fie si bine presupune un dram de educatie si cultura a relatiilor, chestii care tie iti lipsesc. Asa ca mai bine coboara din baobab si civilizeaza-te, dupa aia fa dragoste, nu sex. Ok, "wah"?happy

| dragutza_1869 a răspuns:

Daca partenerul stie cum s-o faca, va avea el grija sa fie ok.insa nu te grabi ca sa nu regreti mai apoi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fiind prima data, tu vei fi speriata, si nu te vei excita, poate putin preludiu`, te va umezi... dar cand te gandesti la ce va urma.laughing nu vei fi foarte relaxata si nah... Dar daca iubitu` tau stie sa se poarte cu tine, si te acopera cu sarutari si imbratisari, te 'abureste' cu tot felul` de cuvinte frumoase, e oklove struck, si vei simti o mica durere asa,'pana intra' sa zic asabig grin. Dar e in regulabig grin, nu`ti face griji nu e o durere sa urli acolo, hai ca e chiar ok!

Multa bafta.

P. S:Si`mi cer scuze pentru limbaju` prea "pe romaneste", da` asa intelegi mai binelaughing.