| fostCont a întrebat:

Well...Buna! Imi place si mie de un baiat cu 1 an mai mare are 15happySi nu am nici un gram de tupeu sa vorbesc cu el...Ce as putea face? Cel mai bun raspuns funditahappy

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Un pic de curaj trebuie sa ti faci, macar sa i zambesti o data si cine stie... poate face el pasul urmator

6 răspunsuri:
| Be3bitza a răspuns:

E greu cu vorba? nu-i problema ori cum zambetul si privirea te ajuta mereu cand mai dai de el incearca sa te uiti in ochisorii lui si zambesteipuppy dog eyes, daca si el se va uita la fel de frumos s-au iti va zambi insamna ca ii esti draga sau ca te place incearca sa va inprieteniti, fa-i complimente spune-i ca iti place zambetu lui mai nou te poate ajuta si facebook-ulbig grin poti lasa comentari dulci is multe metode :* iar daca veZi ca nu iti da nici un semn sau incearca sa te evite poate are prietena sau ii place de altcineva asa ca ar trebui sa incerci sa il lasi in pace sa nu il superi pentru a nu iesi urat.:*

| fostCont explică (pentru Be3bitza):

Are un zambet minunat:X:X:XDar e greu ...Si de la 1 KM imi dau seama ca e elhappy

| diana99999 a răspuns:

Daca sunteti prieteni, spune-i pe mess sau pe facebook sau roaga o prietena sa-i dea un mesaj scris din partea ta, in care scrie ca-l placiwinking eu tot asa am avut un iubit. eram prieteni, si printr-un oracol am aflat ca ma placewinking eu te sfatuiesc sa incerci, si sper ca te-am ajutat

| lovely99 a răspuns:

Stiu cum e sa iti placa de cineva cu care nu ai curaj sa vorbesti... sfatul meu este sa il lasi sa te cunoasca si sa te comporti ca si cum ati fi doar prieteni (nu ca si cum l-ai place/iubi), si restul o sa vina de la sine.happy

| fostCont explică (pentru lovely99):

Merci! Am sa incerc ai din partea mea o fundita sper sa mearga am sa te anunt.

| lovely99 a răspuns (pentru fostCont):

Okey si ma bucur foarte mult ca ti-am fost de ajutor si imi doresc sa mearga.....si abia astept sa ma anunti cum a fost pup